2789
عنوان

بیاید جالبه

41 بازدید | 3 پست

اینجا شهر عجیبیه برای خودش

۹۹ درصد کاربرایی که مجرد نیستند 

از طرف همسر یا پارتنرشون خیانت دیدن 

همین موضوع باعث میشه همه ی ماهایی که مجرد هستیم از ازدواج بترسیم

و باز هم بین اون ۱ درصد که خیانت ندیدن ۸۰ درصدشون از همسرشون راضی نیستن

چرا اینجوره؟

یا اینکه نمیدونم اون چند نفری که جزو مورد اخری که بیان کردم هستن چرا فکر میکنن باید همسرشون کامل باشه 

و از جهتی به این فکر کردن که هیچ آدمی کامل نیست نباید شوهرشون رو با آقا قلی همسر گلی خانم همسایه مقایسه کنن

چه بسا گلی خانم همسرش و کامل نشون میده

خب هیچ آدمی کامل نیست مثلا خود من هیچوقت هیچوقت کامل نیستم و قطعا یه سری ضعفا دارم و قطعا همسر ایندمم همینطوره 

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

به اعتقادات و تفکر هم احترام بذاریم و اگر انتقادی هست به شیوه ی صحیح بیان شه متشکرم🙏❤

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

به اعتقادات و تفکر هم احترام بذاریم و اگر انتقادی هست به شیوه ی صحیح بیان شه متشکرم🙏❤

این که شما  اینجور   فهمیدی  و متوجه شدی  و نگاه کردی 

این خودش عالیه . منم انرژی  گرفتم باهاتون

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

این که شما اینجور فهمیدی و متوجه شدی و نگاه کردی این خودش عالیه . منم انرژی گرفتم باهاتون

قربونت شما عزیزی❤❤