2777
2789
عنوان

بحثمون شد بیاید

116 بازدید | 9 پست

لطفا نپرسید چی بوده علتش🖤

فقط الان رفته بیرونه فکر کنم ۶ونیم اینا بیاد

فکر میکنم ۵۰من مقصرم ۵۰ اون 

چه واکنشی داشته باشم

چکار کنم

واقعا حالم خوب نیست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزدلم توزیادی حساسی واین حساسیت و وسواس کار دستت میده تا شوهرتو از دست ندادی روی رفتارت تجدید نظرکن یعنی چی که به همه چی گیر میدید باتوجه به تاپیکات میگم عزیزم یکم واقع بین باش باوقار ومتین رفتار کن چرا هر موضوع پیش پا افتاده ای رو واسه خودت داستان میگنی

عزیزدلم توزیادی حساسی واین حساسیت و وسواس کار دستت میده تا شوهرتو از دست ندادی روی رفتارت تجدید نظرک ...

خب چکار کنم الان

وقتی اومد؟

گاهی میگم کارم اشتباهه ولی همیشه تقصیر منه؟

هیچ کسی نگفت چرا اینجوری شدی🖤

خب چکار کنم الانوقتی اومد؟گاهی میگم کارم اشتباهه ولی همیشه تقصیر منه؟هیچ کسی نگفت چرا اینجوری شدی🖤

هیچی عزیزم دیگه گیر نده غر نزن شک نکن توقع بیجا نداشته باش باهاش مهربونم باش توی دست وپاش نپیچ نزار ازت دلسرد و زده بشه تعادل داشته باش توی همه کارا یعنی چی من پالتو پوشیدم نفهمیده مردا کلی نگرن به این جزییات توجه ندارن شوهرم همینطوره اخلاق شمارود اشتم که تا حالا صدباربایدطلاق گرفته باشم عزیزم صبور باش 

خب چکار کنم الانوقتی اومد؟گاهی میگم کارم اشتباهه ولی همیشه تقصیر منه؟هیچ کسی نگفت چرا اینجوری شدی🖤

گاهی بشینین باهم صحبت کنید وتو گوش شنوا باش براش جبهه نگیر توجیه نکن خوب که اون حرفزد باسر تایید کن ولابلای عزیزم وتودرست میگی انتقاد کن