2777
2789
عنوان

بتا

631 بازدید | 36 پست

سلام دوستان .کسی بوده ۹روز قبل پری از بتا داده باشه منفی باشه بعده موعد پریش باردار شده باشه؟؟؟؟؟

خوش اومدی به زندگیمون بهترین بهونه نفس کشیدن😍😍😗😙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه روز قبلش مثبت شده بود

برای چی اینقدر عجله میکنید

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
9روز قبل پری!!! 😨😨😨  عمرا اگر نه روز بالا بیاد دختر....خییییییییلی زوده

هنو ندادم ک 😐ولی بدجور هولم و وسوسه شدم

من یه روز قبلش مثبت شده بود برای چی اینقدر عجله میکنید

اخه از دوروز بعد تخمگ گذاریم حس پریودی گرفتم الانم سینه هام درد گرفته ترشح سفت غلیظ سفید مانند دارم موندم امیدوار باشم یا ناامید😩😩😩😩😩😩😩

نه روز !!!!!!!!!!! خب بگو روز تخمک گذاری یهو عزیزم روز پری منفی بودم سه روز بعدش مثبت شد

اخه غزل جون دوروز بعد تخمگ گذاریم حس پریودی گرفتم یهو ترشح سفت غلیظ سفید سفید گرفتم سنه هامم امروز درد گرفته موندم امیدوار باشم یا ناامید😭😭😭😭😭😭😭😭

آهان😰😅 وسوسه اشم غیر ممکن میاد آخه😀

اخه دوستی جون از بس علائم دارم دارم دیونه میشم نمیدونم امیدوار باشم یا نه😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩

اخه غزل جون دوروز بعد تخمگ گذاریم حس پریودی گرفتم یهو ترشح سفت غلیظ سفید سفید گرفتم سنه هامم امروز د ...

نه امیدوار نه ناامید هنوز خیلی زوده عزیزم صبر داشته باش انشاالله که مامان شدی

آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود