2777
2789
عنوان

بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 36 پست
اخه دوستی جون از بس علائم دارم دارم دیونه میشم نمیدونم امیدوار باشم یا نه😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩

ناامیدی که ازشیطانه عزیزدلم ان شاالله که خبرایی باشه برات ولی به گمونم این علائم بیشتر مربوط به آزاد شدن تخمکه ولی ان شاالله که بارداری گلم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاحالا سینه درد نداشتی موقع‌ پری؟؟ نوکشه؟

چرا داشتم اما چند روز قبل پری نه الان که ۹ روز مونده تا موعود.ولی قبلا ترشح غلیظ سفت مانند سفید نداشتم موقع پری ولی الان دارم.

خوش اومدی به زندگیمون بهترین بهونه نفس کشیدن😍😍😗😙
تا عقب ننداختی بی بی هم نزن اینایی که گفتی دلیل بر حاملگی نیست عزیزم

چندروز عقب بندازم بی بی بزنم؟؟؟😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩

چند وقته اقدامی؟؟ انشاالله همین ماه بارداری😍

چهارماهه .لین ماه رفتم دکتر بهم ویتاگنوس و متفورمین و لتروزول داد.روز تخمک گذاریم خیلی درد شدیدی داشتم ک هیچوقت تجربه نکرده بودم کیت گذاشتم مثبت شد اقدامم داشتم از دوروز بعدشم علایم پریودی اومد سراغم میگرفت ول میداد بعدم ترشح و الانم ک سینه دردو صبحا هم بی حسی تو جونم .اصلا واقعا دارم داغون میشم 

بعد از چهار ماه اقدام رفتي سراغ دارو و دكتر كارت اشتباه بوده عزيزم 

خب اخه چهارماهم هست ازدواج کردم عزیزم 

خب اخه چهارماهم هست ازدواج کردم عزیزم  

خوب چرا دارو مصرف كردي

من خودم اينا رو تجربه كردم كه ميگم به خدا همه داروها باعث ميشن تخمك پوچ بشه درسته سايزشو بالا ميبره اما پوچن

شما اگه واقعا بچه ميخواي گياه دارويي مخصوصا رازيانه مصرف كن از روز اول پريود

خوب چرا دارو مصرف كردي من خودم اينا رو تجربه كردم كه ميگم به خدا همه داروها باعث ميشن تخمك پوچ ...

اخه نشدم و ناامید داشتم‌میشدم فکر کردم کیست دارم اخه پریودیم نامنظم بود دکتر بهم خیلی کمک کرد .امروز بیبی زدم خداروشکر یه هاله انداخت و احتمال میدم باردار باشم ایشالا ک تا موعدم پررنگ بشه