2777
2789
عنوان

دخترمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 72 پست
بجای اینکه ۶ ساعت تاب بدی ببرش پارک خانه بازی بزارشش مهد لابد انرژیش زیاده بزار خسته بشه تا خوابش بب ...

پدر بی مسئولیتش خونه نیست تنها هم نمذاره جایی برم اسیر به معنای واقعی حتی بالکنم نزده نداره حداقل تو بالکن ببرم بچه رو

Hastii17 سابق

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۴

درکت میکنم.انگاربعضی وقتا همون میخان.ولی ببرش دکترتا۲ بیدارنباشه.یا ظهرا خودت یهنیم ساعت بخواب اونم پیشت بخابه.استراحت آرامش میاره.

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
درسته میگن دوتا آوردی پشت هم بعدا راحت میشی ولی مهم الانه با دعوا کتک بزرگ شن چ فایده

ن بابا اصلا همش حرفه راحتی ای توش نیس ب هیچ عنوان،درسته کتک و دعوا روان اونارم ب هم میریزه ولی کاش یکمم درک کنن مامانارو بلاخره ادم یه جا کم میاره خسته میشه 

بخدا عین مته رو مخمه از صب تا حالا فقط سوال میپرسه جوابم باید چیژی باشه ک تو ذهن خودش میخاد وگرنه جی ...

عین پسر منه 

حق داری 

عذاب وجدان نداشته باش که بدتر میشه حالت .همیشه که همه مادرا با نوازش برخورد نمیکنن که 

خداروشکر پسر من حداقل شبا فقط دیر میخایه همینکه تا ۱۱ ظهر خوابه باز ساعت ۵ عصر می‌خوابه نفس میکشم 

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من شب مهمون دارم از نه صبح سرپابودم تا ساعت دو.بد دیگ گفتم حیاطم بشورم دیدم صدای گریه میاد هم دیکر رو هول داذه بودن خورده بود به گلدون پخش شده بود وسط حال.باورکن خیلی خودمو زدم انقد شدم گریه بد پاشدم جمعش کردم.همه بچه ها شیطونن من کم اوردم.قبلا به خودشون قیض میکردم الان دلم نمیاد یکیشون چهارسال نیمشه یکی سه سال میگم دیگ میدونن قیض چیه فردا افسرده نشن بقران یه روانی ام خودم دیگ نمیکشم

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
ببین من هر روز ۶ ساعت رو فقط دارم اینو رو پام تاب میدم لالایی میخونم کارتون میذارم که بخوابه اخرشم ب ...

خب بعضی بچه ها ذاتا خوابشون کمه نباید به زور بخوابونی که...بچه ات گناه داره فکر سلامت روانش باش

خب بعضی بچه ها ذاتا خوابشون کمه نباید به زور بخوابونی که...بچه ات گناه داره فکر سلامت روانش باش

عزیزم خوابش میاد با گریه مقاومت میکنه اینجوری نیست ک کم خواب باشه

Hastii17 سابق