2777
2789
عنوان

دخترمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 72 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا هر چی برای چی میزنی بچه رو 🫥بچه ۴ ساله چه جونی داره تو رو خدا نکنید برای روانشناس برای کنترل ا ...

بخدا عین مته رو مخمه از صب تا حالا فقط سوال میپرسه جوابم باید چیژی باشه ک تو ذهن خودش میخاد وگرنه جیغ و گریه هر روز کارش همینه اخه من از کجا بدونم چی تو ذهنشه

Hastii17 سابق

خیلی از بچه ها دیگه روزا نمیخوابن

بعدظهرا با کتک میخوابونیش توقع داری شبا راحت بخوابه؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

ببین من هر روز ۶ ساعت رو فقط دارم اینو رو پام تاب میدم لالایی میخونم کارتون میذارم که بخوابه اخرشم ب ...

بجای اینکه ۶ ساعت تاب بدی ببرش پارک خانه بازی بزارشش مهد 

لابد انرژیش زیاده بزار خسته بشه تا خوابش ببره 

خودتم وقتی مهده تمدد اعصاب کن برگشت باهاش وقت بگذرون 

گناه داره تو مسئول اون بچه ای و تنها پناه بچه مادرشه از تو به کی پناه ببره وقتی بزنی یا دعواش کنی؟

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
۴

دختر داداشم اینجور بود

بردن دکتر یبوست داشت دلدرد میشد

یبوستشو خوب کردن اینقدر نازو خوش اخلاق شد😍

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

خیلی از بچه ها دیگه روزا نمیخوابنبعدظهرا با کتک میخوابونیش توقع داری شبا راحت بخوابه؟

خوابش میاد دیشب رو کلا ۶ ساعت خوابیده ۳ تا ۹ صب چشماش قرمز شده نق میزنه چکارش کنم 

Hastii17 سابق
🤦‍♀️🥺خودمم هنو نفهمیدم از دوقلو داشتن ب مراتب سختتره،دختر و پسر ک واویلا باز همجنس یکم اوضاع بهتره

درسته میگن دوتا آوردی پشت هم بعدا راحت میشی ولی مهم الانه با دعوا کتک بزرگ شن چ فایده

خیلی از بچه ها دیگه روزا نمیخوابنبعدظهرا با کتک میخوابونیش توقع داری شبا راحت بخوابه؟

انرژیشون زیاده مثل ما نیستن 

دقیقا نوزاد اینقدر میخوابه بچه ۴ ساله این همه نمیخوابه که

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

کتکو میخواسته ک بگیره بخوابه 

بنظرم گاهی بچه باید از مامانش حساب ببره ن با کتک با اخمو دعوا

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

اصلا هر چی برای چی میزنی بچه رو 🫥بچه ۴ ساله چه جونی داره تو رو خدا نکنید برای روانشناس برای کنترل ا ...

بچه ندارین نظر ندین 😭😭😭😭

منم‌قبلا ازین حرفا میردم

درخواست دوستی ندین ممنون