2777
2789
عنوان

دخترمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 72 پست
پدر بی مسئولیتش خونه نیست تنها هم نمذاره جایی برم اسیر به معنای واقعی حتی بالکنم نزده نداره حداقل تو ...

شما انتخاب کردی اینجوری زندگی کنی؟ اگه نه عوض کن شرایط رو 

اون بچه گناهی نداره حق نداری اینو به بچه تحمیل کنی نیاز به همبازی و فعالیت داره بچه

جایی که هستی آزانس بانوان نداره؟ با آزانس برو بیا 

الان میفهمم چرا اینقدر عصبی هستی مقصر اون بچه نیست 

بچه ها یسری حقوق دارن که وظیفه یه مادر قوی اینه که واسشون فراهم کنه عزیزم سعیتو بکن تو بهترین مادر باش واسش

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کسی ما مادرا رو درک نمیکنه که چقدر اعصابمون له میشه

دقیقا.بخدا انقد زدم تو سرم گریه کردم ازدستشون

بد رفته بودن تو اتاق میخندیدن😑😑دلمم میسوزه واقعا همش خونه ان جایی ندارن که برن تخلیه بشن خونه هم همش شده وسیله میخورن بهشون چپ میشن.

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
عین پسر منه حق داری عذاب وجدان نداشته باش که بدتر میشه حالت .همیشه که همه مادرا با نوازش برخورد نمیک ...

بچه من تا حالا یکبار بدون دردسر خوابیده اونم یکساعت بعدش بیدار شد تا خود صب گریه کردبعضی شبا بیدار میشه گریه میکنه هرچی میپرسم چته هیچی نمیگه جیغ میزنم میگه خب تشنمه اب میخوره میخوابه

Hastii17 سابق

نه تقصیر توئه نه تقصیر بچه ت

تو حوصله و اعصاب نداری اونم بد قلقلی میکنه 

همه ش تقصیر شوهر به درد نخورته که اعصاب و آرامشتو مختل کرده

اگه یه زندگی آرومی داشتی که دلت توش خوش بود بچه ت تا سال دیگه هم نق میزد حوصلشو داشتی

بر اساس تجربه شخصی میگم

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

شما انتخاب کردی اینجوری زندگی کنی؟ اگه نه عوض کن شرایط رو اون بچه گناهی نداره حق نداری اینو به بچه ت ...

خودمم میدونم مقصر بچم نیست روحم خسته س من چند ساله که یه کلمه محبت ندیدم از شوهرم من احساساتیم پر شدم از خلا از تنهایی منیکه تو رویاهام یکی هستم مث انشرلی همون قد حساس

Hastii17 سابق
بچه ی چیزی اذیتش میکنه یا تفریح وبازی نداره ب اندازه کافی یا خورد و خوراکش کمه

بچم اسیره تو خونه هیچ جا نمیریم همش میگه کی برامون مهمون میاد دلم ترکید خدا منو بکشه منم درکش نمیکنم البته کسی م نیست ک خودمو درک کنه 

Hastii17 سابق
من خودم مادرم چرا هیچوقت بچمو نزدم پس ؟

بچه با بچه فرق میکنه بعضی بچه ها ناسازگارن.. منم از دستش خودمو میزنم، بعضی مادرا چون پدر هیچ گونه توجه و همکاری نمیکنه عصبی هستن.

نمیگم زدن خوبه ولی سرزنش این مادر فقط عصبی ترش میکنه..

خواهر من تنها تو شهر غریبه شوهرشم هیچ وقت نیست بچه هاشم هر گندی که فک کنی میزنن واقعا قابل کنترل نیستن مشاوره هم رفته میگن بچه هات پیرت میکنن ناسازگاری دارن خب شما بگو این آدم چه بکنه

بچه با بچه فرق میکنه بعضی بچه ها ناسازگارن.. منم از دستش خودمو میزنم، بعضی مادرا چون پدر هیچ گونه تو ...

خب بره کنترل خشم 

والا بچه ی من بشدت پیش فعاله یه دختر ۵ روزه هم دارم 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2156428