2777
2789
عنوان

درمان واژینیسموس(من درمان شدم)

1864 بازدید | 37 پست

خانما خواهشا اگر جنبه ندارید مزاحم نشید. خیلیا این مشکل رو دارن و با خوندن مطالبی که میدارم آروم میشن و پیگیر درمان میشن. پس‌سوهان روح بقبه نشید و طعنه نزنید.

من مشکل واژینیسموس داشتم. دخول دردناک و غیرممکن داشتم جدیدا درمان شدم 

اگر این مشکل رو دارید ناامید نباشید اصلا. 

شما باید از روش حساسی زدایی حساسیتتون نسبت به دخول رو برطرف کنین. برای اینکار از دیلاتور استفاده میشه تا به مغزتون ثابت کنه که دیدی چیزی نیست؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عفونت اگر دارید حتما درمان کنین. عفونت هم ممکنه باعث درد بشه. هم چنین واژن خودتون رو بشناسید. بعضیا حتی میترسم لمسش کنن . خواهشا این مدلی نباشید . ترس رو بدارید کنار. واژینیسموس یه مشکل ذهنیه که اگر همت کنین ظرف یک هفته تا یک ماه راحت برطرف میشه

برا اولین روز روز خیلی ریلکس دراز بکشین رو تخت یا دشک یه آینه یرین دستتون واژنتون رو نگاه کنین. فقط نگاه.

همین نگاه کردن خودش یه بخش از قضیه هست. کار دیگه ای که خودم کردم سرچ میکردم توی اینترنت و کلا در مورد واژن میخوندم . 

واژن حالت کشسانی داره شما تصور کنین سر یک بچه از این واژن خارج میشه پس نگین وای من واژنم تنگه و فلانه. 

پس برای روز اول این کارو انجام بدین

تمرین کگل پای ثابت تمرین هاتون باشه. 

کگل تمرینیه که برای عضلات کف لگن مناسبه و شما با منقبض و منبسط کردنش به این ماهیچه ها کمک میکنین.

هنوز نرسیدیم به بخش اصلی فعلا دارم مقدمه چینی میکنم 😃

برای اینه بدونین چه عصلاتی رو باید منقبض منبسط کنین یه لحظه توی دستشویی ادراتون رو نگه دارید. متوجه خواهید شد . زیاد اینکارو نکنین صرفا برای اینکه متوجه بشید با چه قسمتی سر و کار داریم. 

خلاصه هرروز این تمرین رو انجام بدید. ایستاده نشسته دراز کشیده تو هر پوزیشنی میشه انجامش داد. 

سرچ کنین توی اینترنت در مورد فواید کگل حتما.

خلاصه از یک گوش پاک کن شروع میکنین و کم کم با کمک پنبه و پیچیدنش دور گوش پاک کن سایزش رو تغییر میدین.

ارتفاعش هم بستگی‌داره چید راه افتاده باشین .عجبه نکنین هر ویت با دیلای قبلی راحت شدین ارتفاع و قطرش رو تغییر بدین. هدف فقط حساسیت زداییه.