2777
2789
عنوان

کسایی ک از روبیکاسر در میارن

78 بازدید | 14 پست

سلام میخام اکانت روبیکای شوهرمو داشته باشم میشه راهنمایی کنید چطور 

شمارشو وارد کنم بعد ک کد رفت رو گوشیش کد رو وارد کنم 

بنظرتون میفهمه یا ن  اگه فقط پیام کد بلشه ک اونو زود میتونم پاک کنم

تو روبیکا براش پیام میره میفهمه

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله ب همین روشه ک گفتی پیام میره رو خطش بعد پاک کن ولییی من میگم نکن روانی میشی داعم چک کنی

میترسم بفهمه و دعوام کنه تو خود روبیکا پیامی چیزی براش نمیره ؟؟؟

ی سوال عزیزم چت هایی ک داشته برامنم بالا میاد چت ها قبلش

اره بعد پیامشو کامل از گوشیش پاک کن ولی کار زشتی میکنی😂ممکنه بره توی نشست های فعالش ببینه بفهمه توی ...

اره قبلا خیانت کرده الانم قفل گذاشته رو روبیکاش و هنش انلاینه و میگه ن نت ک روشنه میزنه انلاین 😐😐

میترسم بفهمه و دعوام کنه تو خود روبیکا پیامی چیزی براش نمیره ؟؟؟ی سوال عزیزم چت هایی ک داشته برامنم ...

پیام کد میره تو روبیکاش ک شما باید بزنی تا بتونی هک کنی .

اگه چت هاشو پاک نکرده باشه برا شما میاد . 

اگه روبیکاش رمز داره نمیتونی کاری کنی

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
اره قبلا خیانت کرده الانم قفل گذاشته رو روبیکاش و هنش انلاینه و میگه ن نت ک روشنه میزنه انلاین 😐😐

اگه الان خیانت کنه میخای چیکار کنی؟ 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
مطمنی شما؟

ببله الان من مال یکی از اعضای خونواده رو نصب کردم تو روبیکا هم براش پیام میره

این شکلی

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
چ بددد.مرسی عزیزمم

میفهمم حالتو 

ولی اگه میخوای بمونی با خودت اینکارو نکن

شاید باورت نشه اکثر مردا از لاس زدن خوششون میاد اینطور نیست که عشقی بینشون باشه برای خودت زندگی کن خرجی بگیر و خوش باش به خودت برس تا بیشتر بسوزه اگه اهل خیانته