2777
2789
عنوان

اگر خدا هست پس چرا جوابم نمیده🙂

118 بازدید | 22 پست

اگر هستی پس چرا من اینجوریم؟؟ 

اگر هستی پس چراااا بندت اینجوریه 

این چه خدایی هست ک بندش اینحوریه 

چرا بهم ثابت نمیکنی هستی؟ 

چرا بهم جوری ثابت نمیکنی هستی ک خیالم راحت بشه! 

مگه نمیگی از مادر مهربون تری؟ 

مگه نمیگی ک ب مو میرسه ولی پاره نمیشه؟ 

چند بار دیگه به مو برسه و پاره بشه ؟ هزاران بار پاره شده و من همونو گره زدم ولی تو ثایت نکردی هستی 

ی تکونی بده زندگیمو خستم بخدا 

ب خودت قسم خستم واقعا بریدم 

یکم بزار نفس بکشیم وا بده 

منم الان توکل و چشم امیدم به خدا که برام معجزه کنه مشکلم حل شه

واقعا صبر کردن و امتحانای خدا خیلی سخته ولی چیزی که حقیقت داره اینه تمام برنامه‌ریزی و روند جهان خدا انجام میده اصلاً مگه میشه یه همچین سیستمی بدون یه قدرت والاتر به وجود اومده باشه؟ نه ممکن نیست، خدایی که ای این جهان برنامه‌ریزی می‌کنه که کی باد بیاد کی درختا جوونه بزنن کی شاخ و برگاشون ثمر بدن امیدوارم خدا به حق همین بزرگیش به حق اضطرار حضرت زینب طوری براتون معجزه کنه طوری حاجتتونو بده که دلتون قرص شه و لبتون خندون🌸 خودش تو قرآنش گفته هم شنوا هم بیناست می‌بینه انشاالله به حق قرآن براتون معجزه کنه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
منم الان توکل و چشم امیدم به خدا که برام معجزه کنه مشکلم حل شهواقعا صبر کردن و امتحانای خدا خیلی سخت ...

خدا بزرگیشو برا همه اثبات کرد 

من چی؟؟ 

من بنده نبودم؟ 

خودمو بکشم تمام میشه؟ خلاص میشه؟؟ 

خب باشه اقا اگر خدا هست ی نشونه بده 

من امشب بمیرم

اگ نیست ک هم خودم خودمو بکشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو چقدر برای خدا بنده بودی؟؟

چقدر بندگیش رو کردی؟؟

چقدر به یادش بودی؟؟

آیا همه جا به حرفش گوش کردی؟؟

هرچند خدا مهربانترینه ولی یه نگاه هم به اعمال خودمون بندازیم بد نیست

گاهی هم چیزی که میخوایم به صلاح نیست و خدا دانا تر است

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

تو چقدر برای خدا بنده بودی؟؟چقدر بندگیش رو کردی؟؟چقدر به یادش بودی؟؟آیا همه جا به حرفش گوش کردی؟؟هرچ ...

من‌همیشه ب یادش بودم 

همیشه توکل کردم ب خودش 

همیشه ب یادش بودم 

ولی خدا هد وقت ناراحت بودم یبار نزد رو شونم بگه بنده نا چیز 

من هستم ناراحت نباش! 

ولی هیچ وقت دلمو اروم نکرد جوری ک بگم خدا پشت منی 

همیشه من اون بنده ای بودم ک دستش جلو خدا دراز بود و خدا نگاهش نکرد رد شد رفت🙂

خدا بالاخره جواب میده ولی کی و کجاش رو فقط خودش می‌دونه گاهی دعای مثل فرعون رو  قبول می‌کنه سریع و گاهی استجابت  دعای یه پیامبر رو چهل سال به تاخیر میندازه  سر خوبیو بدی ادم نیست سر صلاحو حکمت خداست که منو تو ازش آگاهی نداریم 

خدا بزرگیشو برا همه اثبات کرد من چی؟؟ من بنده نبودم؟ خودمو بکشم تمام میشه؟ خلاص میشه؟؟ خب باشه اقا ا ...

در اینکه خدا وجود داره شکی نیست نشونه‌هاش توی دور اطراف خودتون وجود داره یه داستانی هست توی کتاب مولوی که میگه ماه یا اونقدر در آبند که گاهی وقتا یادشون میره دور و اطرافشون همش آب از هم می‌پرسند که آب کجاست این می‌تونه یه مثالی هم برای آدما باشه خدا تمام دور و اطراف مائه همه این دور و اطراف ما درختا رودها جنگل‌ها همه چی به قدرت اون بستگی داره و همه چی را می‌شنوه خودش توی قرآن گفته همه چی را می‌بینه در اینا شکی نیست توانایی و قدرت درست کردن مشکل شما زندگی شما رم داره همون طوری که ه تکه های شکسته استخوان و کنار همدیگه جوش میدهو مثل روز اول درستشون می‌کنه توانایی انجام هر کاری رو در توانایی درست کردن زندگی شما رو هم داره امیدوارم به حق ابوالفضل یه طوری تا شب براتون معجزه شه که از شادی اشکتون بند نیاد

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
خدا بالاخره جواب میده ولی کی و کجاش رو فقط خودش می‌دونه گاهی دعای مثل فرعون رو قبول می‌کنه سریع و گ ...

و ای کاش خدا حکمتشو جوری میذاشت ک ما انتظار نکشیم ک اینقدر نکشنیم تو خودمون و روزی هزار بار فروپاش نشیم

و ای کاش خدا حکمتشو جوری میذاشت ک ما انتظار نکشیم ک اینقدر نکشنیم تو خودمون و روزی هزار بار فروپاش ن ...

خدا نجاتت بده دعا کن خدایا خودت نجاتم بده امتحانی که سخته و از عهدم برنمی‌آید ازم نگیر خودمو بخودت سپردم نمی‌دونم مشکلت چیه ولی شاید براه دیگه رو امتحان کنی مثلاً نذر کنه یا چله ی ترک گناه استغفار بگیره یا مثلا  آدم مریض میشه باید بگرده دکتر مناسبشو پیدا کنه یا مثلا همسرش مثل شمره اگه می‌تونه جدا بشه یا راههای سازجاریو پیدا کنه یا با یه مشاور صحبت کنه ....

در اینکه خدا وجود داره شکی نیست نشونه‌هاش توی دور اطراف خودتون وجود داره یه داستانی هست توی کتاب مول ...

الهی آمین ک حرف شما بشه 

ولی واقعا بریدم🙂 

کاش خدا ی جارو تو زندگیم کم میذاشت ی طرف دیگه هم اصاف بزاره 

ن ک کلا هر نوع کمبودی تو زندگیم باشه و جبران نشه 

من ی دختر ۱۹ ساله 

در ب در دنبال کار 

برم ب کی بگم؟ 

ی دختر ۱۹ ساله کل ارزو هاش کل تفریحاتی ک هم سناش بکنم بزاره کنار بره بچسبه ب کار کردن 

تهش هیچ 

این همه زحمت کشیدم هنوز هیچ حقوقی نمیگیرم 

توروخدا دعا این همینجا ک کارآموزی میرم همین امروز بهم بگه بیا پیش خودمون بهم حقوق بده بخدا هرچی گف قبوله فثط ی پولی داشته باشم خستم از نداشتن و نبودن 

ی گوشی پوکیده شده ارزوم😔 

ی ناخون کاشتن شده ارزوم 

ی تفریح و کافه شده ارزوم 

قید دانشگاه ک زدم 

قید تفریح زدم 

منم و ی یارانه برا کل تفریحاتم 

ب کجا برسم؟ 

ب خونواده بگی هم خودشون انواع اقسام خرجا میکنن ب من ک برسه میگن نداریم نداریم 😔🖤 

کاش بمیرم کاش هیچ وقت بچه نمیاوردن

من‌همیشه ب یادش بودم همیشه توکل کردم ب خودش همیشه ب یادش بودم ولی خدا هد وقت ناراحت بودم یبار نزد رو ...

تو تو بغل خدایی

اینکه الان در سختی هستی  میتونست خیلی بیشتر باشه ولی خدا باهاته و نمیذاره

حکمت کارهای خدا گاهی اوقات سالها بعد مشخص میشه و گاهی هیچوقت نمیفهمیم ولی قطعا حکمت داره

سعی کن معنویتت رو زیاد کنی با صلوات،استغفار و اذکار هفته و...

من با این جمله زندگی میکنم زور خدا از همه بیشتره همه برات نخوان خدا برات بخواد کافیه🌱️ 

خدا نجاتت بده دعا کن خدایا خودت نجاتم بده امتحانی که سخته و از عهدم برنمی‌آید ازم نگیر خودمو بخودت س ...

پول کدوم مشاورو دارم؟ 

اقا درد من الان فقط ی کاره 

من ی کار پیدا کنم منت هیچ کسو حتی پدر خودمم نکشم 

هر چند بخوام بگم چیزیم میخوام منت کاری ک نکردنو ب رخم میکشن 

ولی من در ب در دنبال ی کارم 

نمیزارن هر کاری هم بکنم 

فقط ی کار میخوام از پس دوتا از کارام بر بیام

دوستام ک نگاه میکنم قلبم تیر میکشه

تو تو بغل خداییاینکه الان در سختی هستی میتونست خیلی بیشتر باشه ولی خدا باهاته و نمیذارهحکمت کارهای ...

خستم از عبادت 

ی روزایی من تا دقیقه قبل خواب مشغود ذکر بودم و نتیجه نداشت

پول کدوم مشاورو دارم؟ اقا درد من الان فقط ی کاره من ی کار پیدا کنم منت هیچ کسو حتی پدر خودمم نکشم هر ...

ببین کار خوبو مناسب کمه و مخصوصا اغلب خونواده های ایرانی به دختراشون اجازه نمی‌دن هرکاری انجام بدن بنظرم لیست کارایی و که میتونی انجام بدیو پیدا کن و بگرد نشد و نبود یسری دعاها و روشهای جلب رزقو‌روزی  از بزرگان هستش اونارو انجام بده شاید تو وهله ی اول هیچ جوابی نگیری ولی بمرور متوجه میشی یسری رزقو‌روزیها بدون اینکه متوجه میشی وارد زندگیت شده  اگه اشتباه نکنم ظاهراً میخوای دوتا کار بخصوص  که دوست داری انجام بدی  آیا نمیتونی یه سرمایه گذار پیدا کنی یا از یه آدم مطمین قرض بگیری یا با آموزشهای تو مجازی انحامشون بدی بالاخره اونقدر به راههای مختلف فکر کنی تا یه راه حل مناسب پیدا کنی اگرم نشد که قبول کنی بعضی چیزا واقعا تو سرنوشت مانیست بجای جنگیدن بی ثمر سرنوشمونو قبول کنیم یا راههای دیگری امتحان کنیم شاید خدا یه چیز بهتر برامون کنار گذشته بجاش از خدا بخواهیم هرچی خیرو صلاحمونو اونو بهمون بده