2777
2789
عنوان

خواستگاری که هم نژاد ما نیست

218 بازدید | 32 پست

مادرم گفت خواستگارت هم نژاد ما نیست. باهاش خوشبخت نمیشی. پس ردش میکنم.

منم چون ذهنم درگیر بقیه ی مشکلات و تلخی های زندگیمه گفتم باشه. هرطور صلاحه... (البته قبلش یه کم باهاش بحث کردم و ناراحت شد)

ما نژاد پرست نیستیم. منظورش این بود که فرهنگمون متفاوته

احساس تنهایی میکنم

از ادامه ی زندگی میترسم

تنها زندگی کردن و مستقل بودن خیلی سخته

دنیا تاریک تر از چیزیه که مادرا فکر میکنن

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

نژاد یا قومیت؟

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا ارزش شناختن رو داشت

ولی در کل من خودم به شخصه موافق ازدواج با غیر هم نژاد نیستم

میگفتم حتما فارس باشه و اگه تهران نیس حداقل ساکن شهر بزرگ باشه

الان هم دور و برم چیزاییو دیدم که فهمیدم واقعا عقل کردم که با پسرای غیر فارس نپریدم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

حالا همه آنهایی که همنژاد هستن زندگیشون گل و بلبل؟؟؟

من یکی که با اینکه توی یک شهریم و به ظاهر هم کاملا شبیه هم هستیم 

بلایی نبوده که خانواده همسر سرم نیاوردن 

ظلمی نبوده که ندیده باشم....

گاهی فکر میکنم با این تفاوت فرهنگی انگار به کشور دیگه ازدواج کردم

حالا ارزش شناختن رو داشتولی در کل من خودم به شخصه موافق ازدواج با غیر هم نژاد نیستممیگفتم حتما فارس ...

توی شهر خودمون بود ولی ما فارسیم اونا ترک بودن

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
قومیت درست ترهاشتباه نوشتم

پس مادرت کمی سختگیره

ما ترکیم همسرم لر

مشکل خاصی نداشتیم سر این موضوع

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

خدا مردمو از نژاد ها و قومیت های مختلف آفرید که هم رو بشناسن، نه برای حس برتری طلبی

حالا ازدواج سلیقه ایه. همونطور که یکی چشم روشن دوس داره یکی چشم تیره یکی قد بلند یکی قد متوسط

حالا یکیم قومیت یا نژاد خاصی رو برای ازدواج ترجیح میده. اما به این معنی نباید باشه که بقیه نژادها رو تحقیر کنیم

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

نه گلمایرانی ولی از یه زبان و فرهنگ دیگهشاید درست بیان نکردم

آهان.باهاش آشنا میشدی رفت و آمد میکردین.خیلیا با قوم دیگ ازدواج کردن خوشبخت شدن.اصن ربطی ب قوم نداره خانواده مهم هست