nnnnnaaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 2709 عنوان بی خیال بودن 😂 92 بازدید | 8 پست بچه ها من نمیدونم چمه کلن چیزی برام مهم نیس اگه کسی مریض میشه میگم خو مریض شده دیگه چکار کنیم بی خیالم کلن اگه کسی بمیره میگم خو مرده دیگه خدا رحمتش کنه دیگه غصه نمیخورم کلن هیچی برام مهم نیست 😂😂نکنه رباتم احساسات ندارم و نامزدم هر وقت میاد حرف عاشقانه بزنه میگم بسه خیلی زر زدی حالا برو😂😂بقران نمیدونم چمه خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤 1403/08/21 | 11:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pardaz عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 7049 یه سری ادما بعد از اینکه یه روز از ته دل گریه کردن اینجوری میشن یکی سر پا موند و رسید:)
mahoormm عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 8603 اگه نامزدت بهت فحش بده یا کتکت بزنه چی اگه دور از جون پدر و مادرت فوت کنن چی چون خداروشکر تجربه چیز های تلخ و نداشتی به چیزهای خوب بی حس شدی برات شده روتین
nnnnnaaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 2709 یه سری ادما بعد از اینکه یه روز از ته دل گریه کردن اینجوری میشن من کلن یه جوری شدم انگار احساسات ندارم ب چوخ رفتم😂😂 خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤
nnnnnaaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 2709 اگه نامزدت بهت فحش بده یا کتکت بزنه چی اگه دور از جون پدر و مادرت فوت کنن چی چون خداروشکر تجربه چیز ... فوش بده فوشش میدم پدر مادرمم بمیرن ک خدا خداسته دیگه چکار کنم خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤
ترااااانههه عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 10378 حالا نامزدت رفت خیانت کرد بخاطر این اخلاقت نیای تاپیک بزنی چون ما کاری از دستمون بر نمیاد
nnnnnaaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 2709 حالا نامزدت رفت خیانت کرد بخاطر این اخلاقت نیای تاپیک بزنی چون ما کاری از دستمون بر نمیاد خیانت کنه😂منم خیانت میکنم 🤣 خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤
ترااااانههه عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 10378 خیانت کنه😂منم خیانت میکنم 🤣 افرین همین فرمون جلو برو موفق میشی😁
nnnnnaaaa مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 2709 افرین همین فرمون جلو برو موفق میشی😁 میدونم اخرش ب چوخ میرم😂😂😂 خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤