2777
2789
عنوان

بی خیال بودن 😂

92 بازدید | 8 پست

بچه ها من نمیدونم چمه کلن چیزی برام مهم نیس اگه کسی مریض میشه میگم خو مریض شده دیگه چکار کنیم بی خیالم کلن اگه کسی بمیره میگم خو مرده دیگه خدا رحمتش کنه دیگه غصه نمیخورم کلن هیچی برام مهم نیست 😂😂نکنه رباتم احساسات ندارم و نامزدم هر وقت میاد حرف عاشقانه بزنه میگم بسه خیلی زر زدی حالا برو😂😂بقران نمیدونم چمه

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سری ادما بعد از اینکه یه روز از ته دل گریه کردن اینجوری میشن

من کلن یه جوری شدم انگار احساسات ندارم ب چوخ رفتم😂😂

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

اگه نامزدت بهت فحش بده یا کتکت بزنه چی اگه دور از جون پدر و مادرت فوت کنن چی چون خداروشکر تجربه چیز ...

فوش بده فوشش میدم پدر مادرمم بمیرن ک خدا خداسته دیگه چکار کنم 

حالا نامزدت رفت خیانت کرد بخاطر این اخلاقت نیای تاپیک بزنی چون ما کاری از دستمون بر نمیاد

خیانت کنه😂منم خیانت میکنم 🤣

افرین همین فرمون جلو برو موفق میشی😁

میدونم اخرش ب چوخ میرم😂😂😂