2777
2789
عنوان

شامپو بچه خوب معرفی کنید لطفا

57127 بازدید | 22 پست

شامپوی سر و بدن عالی میخوام برای دخملم دوستان. اگه قیمتش را هم بگذارید که عالی میشه.ممنونم از راهنماییتون. ببخشید وقت موندن ندارم. میام نظراتتون را میخونم.

لطفا نظرتون را در مورد برند سبامد هم بگید.

تکیه بر کعبه بزن سر بده آوای ظهور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برای سر پسرم جانسون استفاده میکنم  برا بدنش هم صابون معمولی که خودمون استفاده میکنیم

صابون خودتون! خشک نمیکنه پوستش را؟جانسون شنیدم اصلش پیدا نمیشه، راسته؟

تکیه بر کعبه بزن سر بده آوای ظهور
صابون خودتون! خشک نمیکنه پوستش را؟جانسون شنیدم اصلش پیدا نمیشه، راسته؟

نه مشکلی نداشته تا حالا با صابون

جانسون هم ترکشو زدم هم لهستانیشو فرقی انچنان نداره یعنی حقیقتش من سخت نمیگیرم!

من ماستلا میزنم

ژل شست و شوی سر وبدن فاقد مواد صابونی

۵۰۰ میل ۷۰ تومن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

من یبار خودم شامپو بدن فیروز زدم

همه تنم میخارید 😥

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

من همه نوع شامپویی استفاده کردم aveخیلی خوبه .فیروز وگلرنگ اصلا خوب نیست چشم رو می سوزنن و کف نمی کنن راحت.جانسون که تقلبیش میاد ایران خیلی تفاوتا با اصلیش داره ایران نبودم از اون استفاده می کردم.ایروکس هم خوبه شامپو سر وبدنش جداست هرجایی پیدا نمیشه.ولیaveشامپو سر وبدنش یکیه خوب کف می کنه به راحتی هم ابکشی میشه همه جاهم هست

من اول ماستلا و سبامد استفاده کردم. با ماستلا بدنش جوشای ریز میزد. دکترش گفت ایروکس استفاده کن. عالیه. قیمتشم خیلی خوبه. هم سر هم بدنش حدود 10 تومن. دیگه اونقد زیادم هزینه نکردم. ماستلا حدود 60 یا 70 بود، البته سال قبل