2777
2789
واقعا برای خانواده بچه دارن مشکل درست میشه وباید هزار جور توضیح بدهی براشون من که شوهرم از بچه ها بد ...

مارعایت میکنیم خدایش ولی خوب ماه اول عروسی دیگه واقعادست خودم نبود

چطوری بهشون بگم آخه

همون زمانی که صدا میاد برو در بزن براشون یاد داشت بذار روی در خونشون😬

بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می‌شوید نه کارهایی که انجام داده اید، پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل  امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید، جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون زمانی که صدا میاد برو در بزن براشون یاد داشت بذار روی در خونشون😬

تا پشت در خونشون رفتم یه بار یه در گوچیک زدم وفرار کردم متوجه نشدم البته صداشون تو راهرو قشنگ معلوم بود اصلا یه وضعی

تا پشت در خونشون رفتم یه بار یه در گوچیک زدم وفرار کردم متوجه نشدم البته صداشون تو راهرو قشنگ معلوم ...

محکم در بزن که بیان دم در 😜و در برو

بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می‌شوید نه کارهایی که انجام داده اید، پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل  امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید، جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید. 

محکم در بزن که بیان دم در 😜و در برو

نمیشه واقعا چهار واحد هست هر طبقه وممکنه یه لحظه کسی درب خونشون باز کنه وما رو ببینه و با این که میدونیم حتما واحد‌های دیگه هم متوجه این قضیه هستن ولی باید دوباره همه چیزو براشون توضیح بدیم ولی نمی‌دونم چرا کسی شاکی نشده اصلا چون ما که اومدیم اون سه خانواده دیگه از قبل اونجا سکونت داشتن حتی صدای برخورد بدنشون به گوش میرسه  

نمیدونم علت این صداها چیه من ده سال زندگی مشترک دارم صدایی آزمون در نمیاد

وای دقیقا. منم بعضی وقتا از شدت درد ناله میکنم شوهرم میگه هیسسس هیچی نگو بزار کارمو بکنم🥺

منم اون لولیتا عروس حجله بسته/که شده حالا عروسک شکسته!!!