ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
لباس گرم کم بگیر بیشتر تابستونی بگیر چون خرداد دیگه هوا گرمه
بچه منم انشااله خردادیه😍
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
قنداق کردن ازنظر علمی درست نیست ولی من موافقم.پسرم پاهاش پرانتزی بود بدو تولد.قنداق کردیم خیلی تاثیر داشت تو صاف شدن و سفت شدن پاهاش.کاش زمان بیشتری قنداقش میکردم
ماکه قنداق میکنیم شل و ول نمیشه بچه استخون بندیش محکم تر میشه الان بچه ام دوهفته اس شبا موقع خواب قنداقش میکنم
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
قنداق کردن ازنظر علمی درست نیست ولی من موافقم.پسرم پاهاش پرانتزی بود بدو تولد.قنداق کردیم خیلی تاثیر ...
دقیقا پاهای بچه منم پرانتزی بود الان دوهفته اس قنداقه موقع خواب پاهاش خوب شده میخوام چند ماهی قنداقش کنم
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰