2777
2789

به نظرمن خوبه اما فقط موقع خواب چون خیلی ببخشید موقع مدفوع کردن باقنداق نمیتونن زور بدن اذیت میشن 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

سلام خانمی

من دکترای  اسیب شناسی بدن انسان میخونم 

قنداق کن . ایطور خیلی بهتره استخوانبندی ش شکل میگیره و از بروز پای پرانتزی جلوگیری میشه .. به شایعات این روزا هم که زیاد هست و میگن قنداق بده و ضرر داره  و این حرفا توجه نکن !! قنداق عالیه . یه تحقیق خودم دارم  انجام دادم که بچه هایی که قنداق میشن  تمرکز اعصابشون هم بیشتر هست . البته هنوز نتایج قطعی نشده و در حال انجام نهایی هست .

موفق باشی . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که بدم میاد ولی جدیدا مثل اینکه میگن خوبه اما من هیچ وقت قنداقش نمیکنم لباس گرم کم بگیر بیشتر ت ...

شما ك خيلى مونده فك نكنم خرداد زايمان كنين ها

من تا قنداق میکردم گریه میکرد.فک کن خودمونو بزاریم جای این طفلیا دستو پامون سفت ببندن خوبه ؟!😁😁

اتفافا احساس امنیت میکنه شبیه رحم

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄
من پسرم پنج ماهشه بدون قنداق اصلا و ابدا خوابش نمیبره

بچت خیلی اسکلت بدنش خوش فرم میشه 

اصولا بچه هایی که قنداق نمیشن یه جوریه وقتی بزرگ شن مثلا شل و ول راه میرن یا کلا بدنشون شله

قنداق کنی بچه فرز میشه.

شما ك خيلى مونده فك نكنم خرداد زايمان كنين ها

نمیدونم توی برنامه نینی سایت گفت خرداد

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچت خیلی اسکلت بدنش خوش فرم میشه  اصولا بچه هایی که قنداق نمیشن یه جوریه وقتی بزرگ شن مثلا شل ...

ماکه تا چهار پنج ماهگی بچه رو اسیر قنداق میکنیم طوری که بدون قنداق صداش درمیاد و نمیخوابه😄

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
اتفافا احساس امنیت میکنه شبیه رحم

والا بچه من گریه میکرد اصلا تحمل نداشت.تو رحمم ک بود چاره ای نداشت بپره بیرون.الانم نه پا پرانتزیه نه شل و ول😀

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
بچت خیلی اسکلت بدنش خوش فرم میشه  اصولا بچه هایی که قنداق نمیشن یه جوریه وقتی بزرگ شن مثلا شل ...

دقیقاااا پسر برادرشوهرم قنداقش نکردن الان ۳ سالشه خیللللی شل ووول موقع دویدن میخوره زمین هی

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄
والا بچه من گریه میکرد اصلا تحمل نداشت.تو رحمم ک بود چاره ای نداشت بپره بیرون.الانم نه پا پرانتزیه ن ...

خدا حفظش کنه😊😊😊

ماکه تا چهار پنج ماهگی بچه رو اسیر قنداق میکنیم طوری که بدون قنداق صداش درمیاد و نمیخوابه😄

منم تا هفت ماهگی بچمو قنداق کردم واقعا عالیه

عشقم😍 زندگیم😍 نفسم😍  تویی همسر مهربونم😘😘😘😘😍😍😍😍 باردار نیستم