2777
2789
عنوان

12 تومن حقوق

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 23 پست

اگه قسط وفلان مداره خونه داره ماشین داره که اسنپ و اجازه از پا در نیاردش خوبه بله ولی خلاصه باید همیشه در حال صرفه جویی باشند

و اینکه میشه تو آموزشگاه ها خصوصی هم آموزش بدند که خیلیی بهتر میشه

و وضعیت دوستت هم مهمه واقعا چه وضعی خانواده هستند

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻

خیلییییی کمه

تو تهران که فقط دو هفته میشه باهاش زندگی کرد

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم ۲ هفته هم‌نمیشع تو تهراناگر شهرستان هستید شاید

دو هفته بخور و نمیر البته....

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

زن من بخاطر حقوق کم ترکم کرد..

بعدش تا تا بالای بیست میلیون حقوقم بالا رفت اما دیگه دل خوشی نداشتم و از اونجا اومدم بیرون..

لعنت به این مملکت و لعنت به من که عاشق شدم

خدایا شکرت بابت همه نعمتهای زندگیم🌱

به نظرم همین حرف هایی که اینجا زدی رو به دوستت صادقانه بگو، بگو که میدونم پسر خوبیه بسازه مهربونه و اخلاقش خوب، اما باید حقوقشم درنظر بگیری توی این شرایط اقتصادی بشین فکر هات رو بکن اگر اونقدر دوستش داری که بتونی با این شرایطش کنار بیای که بهتر اگرم نه که کنسله،.

ولی اینم بگو که شرایط همیشه اینجوری نمیمونه زندگی بالا پایین داره مهم دلشه باید به قلبش رجوع کنه ببینه قلبا عاشقشه یا نه

🌱