2821
2789
عنوان

رانندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 38 پست
چه خوب😍

مرض بیخوابی دارم.🥲😂

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من از تو بدترممممروزا خوابم شبا بیدار فردا باید ۷ پاشم ولی همچنان شب زنده داری میکنم😂

برو بخواب قشنگم 

منم ۶ بیدار باید شم 🥲😂

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

اخه اصلا خوابم نمیاداسترس فردارو دارم🙂دعا کن چیزی نشه😂

انشالله چیزی نیس آیه الکرسی میخونم برات 🫂

استرس چیه دیگه 😐🤣من یه ذره هم استرس نداشتم بخدا🤣عین خیالمم نبودد

راسی میشع بپرسم چندسالته؟

۱۸ 

انشالله چیزی نیس آیه الکرسی میخونم برات 🫂استرس چیه دیگه 😐🤣من یه ذره هم استرس نداشتم بخدا🤣عین خیا ...

قربونت برمممم مرسیییییی خوشگله🫂✨💋

از این میترسم بلایی سر ماشین بیاد الانم بدجور وضع مالیمون بد شدع جدیدا میگم یهو خرج نندازم گردن شوهرم🤣

قربونت برمممم مرسیییییی خوشگله🫂✨💋از این میترسم بلایی سر ماشین بیاد الانم بدجور وضع مالیمون بد شدع ...

بوسس 

جون جون متاهلی🥲😂 

جاهای خلوت برووو هیچی نمیشه قول میدم

درخواست دوستی بدم قبولم میکنی؟البته اگ اشکالی نداره

درخواست هیچکسو قبول نمیکنم ، ولی تو فرق داری😌 با کمال میل 

جانم؟

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

2824
2823
2791
2779
2792