2821
2789
عنوان

رانندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 38 پست
چه خوب😍

مرض بیخوابی دارم.🥲😂

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من از تو بدترممممروزا خوابم شبا بیدار فردا باید ۷ پاشم ولی همچنان شب زنده داری میکنم😂

برو بخواب قشنگم 

منم ۶ بیدار باید شم 🥲😂

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

اخه اصلا خوابم نمیاداسترس فردارو دارم🙂دعا کن چیزی نشه😂

انشالله چیزی نیس آیه الکرسی میخونم برات 🫂

استرس چیه دیگه 😐🤣من یه ذره هم استرس نداشتم بخدا🤣عین خیالمم نبودد

راسی میشع بپرسم چندسالته؟

۱۸ 

انشالله چیزی نیس آیه الکرسی میخونم برات 🫂استرس چیه دیگه 😐🤣من یه ذره هم استرس نداشتم بخدا🤣عین خیا ...

قربونت برمممم مرسیییییی خوشگله🫂✨💋

از این میترسم بلایی سر ماشین بیاد الانم بدجور وضع مالیمون بد شدع جدیدا میگم یهو خرج نندازم گردن شوهرم🤣

قربونت برمممم مرسیییییی خوشگله🫂✨💋از این میترسم بلایی سر ماشین بیاد الانم بدجور وضع مالیمون بد شدع ...

بوسس 

جون جون متاهلی🥲😂 

جاهای خلوت برووو هیچی نمیشه قول میدم

درخواست دوستی بدم قبولم میکنی؟البته اگ اشکالی نداره

درخواست هیچکسو قبول نمیکنم ، ولی تو فرق داری😌 با کمال میل 

جانم؟

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز