2777
2789

من خودم آرایشگرم خودم خودمو خوشکل میکنم.لباسم متغیره.یهویی میبینی چند ماه یه بار میخرم ولی تمیز میگردم و تیپ میزنم.برای شیک بودن لازم نیست ماهی خداتومن پوله لباس بدی با یکم مدیریت و سلیقه و سیاست میتونی شیک باشی😊😊😊

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟ روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها منم ٦ ماهه اينطورم

يه كارت يارانه رو گرفتم ديگه نميدم يني به شوهرم ميگم اصلا روش حساب نكن

اي كاش از دوران عقد اينكارو ميكردم

چون واقعا اين ٢٠٠ تومن به چشم مياد ولي واسه يه زن كه بااين چيزا روحيه اش عوض ميشه خيلي به چشم مياد و هيچ تاثيري هم تو پس اندازو خرجمون نداره

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

یه سوال واسم پیش اومد اگر به خودمون خیلی برسیم شوهر خیانت نمیکنه؟ والا الان تو جامعه اکثرا به خودشون میرسن...پس چرا این قدر طلاق و خیانت زیاد شده...یه مرد که توقع اش از زنش بالا باشه اونو دایم با تغییر و ارایش و رنگ مو های مختلف بخواد قابل اعتماد نیست حالا ما هی هر روز بریم ارایشگاه که شوهرمون ما رو دوست داشته باشه و نره طرف کسی دیگه...مگه عروسکیم دست شوهر..خوشکل بودن خوبه ارایشگاه رفتن خوبه اما در حد اعتدال به قول دوستان باید به جیب شوهرمون نگاه کنیم..اخلاق و رفتارمون و عشقمون به شوهر مهم تره ایناست که شوهرو میتونیم طرف خودمون نگه داریم

خدا جونم همیشه توکلم بر توست😍 شکر به خاطر همه چیز😍
 ٤٥ تومن اپيلاسيون و ابرو هر ماه موهامو تاحالا رنگ نكردم ولي بخوام بكنم هرماه ميرم آرايشگاه با ...

یعنی مثلا 6ماه پاییز و زمستونو 6 تا پالتو میخری شما؟

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍😍
بچه ها ینی بنظرتون با اینکه میدونم وضعمون خوب نیستو قسط و بدهی داریم بازم خرج کنم؟؟؟اینطوری ک شوهرم ...

نه بابا چه حرفیه که میزنی

بعضی ها مث حاج مملی عطار واسه همه یک نسخه میپیچن

میگن زن باید خرج کنه و تمام.زنی که خرج نداره ارج نداره

دیگه بقیه چیزا رو در نظر نمیگیرن

منم شده یه شرایطی چند میلیون خرج فقط واسه خودم کردم یه بار هم هییییچی هیییچی نخواستم و نخریدم چون نداشتیم و دوست نداشتم فشار بیارم

یه سوال واسم پیش اومد اگر به خودمون خیلی برسیم شوهر خیانت نمیکنه؟ والا الان تو جامعه اکثرا به خودشون ...

بله کاملا درسته با حرفات کاملا موافقم همه چی در حد اعتدال

من که دورو برم همه ارابشگرن که پول ارایشگاه نمیدم اصلا مگر کوتاهی مو که ارایشگر خاصیه میاد خونم لباسم اگه احتیاج باشه میخرم ماهی دو تا کتاب میخرم فقط لوازم ارایشم دو بار تو سال شوهرم میخره میاره همین

سلام ادم دلش میگیره بقیه رو میبینه .والا من مجردم دوماه یه بار میرم ارایشگاه فقط ابرو 25 تومن میشه ا ...

منم دو ساله پالتو نخریدم چون جایی نمیرم ولی چنتا بافت خوب از کانادا برام اوردن همونا رو میپوشم

بچه ها منم ٦ ماهه اينطورم يه كارت يارانه رو گرفتم ديگه نميدم يني به شوهرم ميگم اصلا روش حساب نكن ا ...

من خیلی دغدغه م پس اندازه الان 3 سالهاز عروسیمون میگذره ولی نتونستیم هیچی پس انداز کنیم فقط شوهرم 5 میلیون واسم طلا گرفت

یعنی مثلا 6ماه پاییز و زمستونو 6 تا پالتو میخری شما؟

خير

يه كاپشن يا پالتوي نازك ميخرم

يه مانتو پاييزي

يه ماه مجبورم فقط پالتو بخرم

ماه بعد بوتو كيف

يه ماه مجبور ميشم كتوني بخرم

يه ماه. شوهرم دستش خالي باشه بايد ٥٠ تومنو بدم مولتي ويتامين بخرم

يه ماه كرم پودرم تموم ميشه بايد بخرم

تقريبا هر سه ماه يه مانتو يا پالتو و كيفو كفش و شلوار و شال ميخرم

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️