2777
2789
بانو انجلی من خودم ازدواج نکردم ولی حرفا شما خیالیه کسی ک حقوق شوهرش 2 تومنه مستجرن کلی قسط دارن بیا ...

شوهر من بنده خدا تا ساعت هفت سره کاره میگه میخوام تا هشت و نه کار کنم میگن نمیخواد خسته میشی ضعیف میشی میگه نه نمیخوام زنم تو خونم سختی بکشه خوش واسه خودش چندماهه یه جفت جورابم نخریده ولی برای من کم نمیزاره یه باشگاه میره شبا که میگه دیگه اونم نمیخوام برم میخوام بیشتر سرکارم وایسم،خب منکه میبینم شوهرم به فکر منه بیرحمیه که هی بریز بپاش کنم

دیگه یه مرد چیکار باید بکنه واسه زنش؟؟؟؟

میترسم!!!!!میترسم آنقدر دوستت بدارم که خدا هم شک کند که آغاز عشق از آدم و حوا بوده یا از ما!!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ومن یتق الله یجعل له مخرجا 

... و یرزقه من حیث لایحتسب 

خدامون هم روشنفکره 😜 

لاکچری باید روال عادیمون باشه نه مسخره و غیر قابل دسترس 

تا بلدیم به نعمتا خدا بخندیم پس فردا هم حق نداریم بنالیم 

من تند نیستم 

شماها متعصبید و‌چسبیدید 

حال منم از بنده های ناشکر بهم میخوره 

حتی به حرف خدا هم باوری ندارن 

خدا هم‌روشنفکر و لاکچری پسنده

ایاک نعبد و ایاک نستعین
شوهر من بنده خدا تا ساعت هفت سره کاره میگه میخوام تا هشت و نه کار کنم میگن نمیخواد خسته میشی ضعیف می ...

بهش بگو تو میتونی بیشتر کارکنی تا من بیشتر خرج کنم  

نذار اصلا بیادخونه

چن میتونه میفهمی؟میتونه

بهش بگو تو میتونی بیشتر کارکنی تا من بیشتر خرج کنم     نذار اصلا بیادخونه چن میتونه میفه ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

میترسم!!!!!میترسم آنقدر دوستت بدارم که خدا هم شک کند که آغاز عشق از آدم و حوا بوده یا از ما!!!!!
شوهر من بنده خدا تا ساعت هفت سره کاره میگه میخوام تا هشت و نه کار کنم میگن نمیخواد خسته میشی ضعیف می ...

شوهرم منم روزی   15  16ساعت کار میکنه بازم اصلا نمیتونیم پس انداز داشته باشیم بابچه کوچیک و منم اگه بخوام ولخرجی کنم که دیگه هیچی

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍😍
ومن یتق الله یجعل له مخرجا  ... و یرزقه من حیث لایحتسب  خدامون هم روشنفکره 😜  ...

لاکچری جان ی تاپیک جدابزن اموزش بده هرچی بلدی

مادرروشنفکرای سایت شمایی

هرجا کم میارن از خدا مایه میذارن  

٤٥ تومن اپيلاسيون و ابرو هر ماه

موهامو تاحالا رنگ نكردم ولي بخوام بكنم هرماه ميرم آرايشگاه بابتش

تقريبا ماهي ٢٠٠ هم دستمه بابت لباسو لوازم آرايشو اينا

مثلا يه ماه فقط كرم پودرو كرم دستو شبو اينا ميخرم

يه ماه مانتو و شال تابستوني يا كيفو كفش

فقط اين ٢٠٠ تومن براي پاييز و زمستون به صرفه نيس مثلا بايد به همسرم بگم ازاين ماه ٤٠٠ بهم بده

زندگيمون خوبه بد نيس ولي هرماه حتما اين مبلغو ميگيرم تا همسرم بدونه من خرج دارم و نميتونم هر ٦ ماه با يه مانتو يا پالتو باشم

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
ومن یتق الله یجعل له مخرجا  ... و یرزقه من حیث لایحتسب  خدامون هم روشنفکره 😜  ...

عزیزم فکر کردی همه از اول لاکچری به دنیا میان؟

من لاکچری میشناسم صابون دستشوییشون که نازک میشه دور نمیندازن تا تموم نشده کاملا😐☺☺☺

اوناهم اول قناعت کردن که حالا لاکچری شدن

همین الان که لاکچری هستنم بازم قناعت میکنن اونوقت من چرا باید بیام با اونا رقابت کنم هرچی دارمم بدم بره به خاطر یه چشموهم چشمی احمقانه؟

منم از الان قناعت میکنم که فردالاکچری واقعی بشم نه که اداشونو دربیارم☺☺☺☺☺