2777
2789

بچه ها بستگی ب میزان درامد داره خب هرکی بیشتر داره بیشترم خرج‌میکنه من شوهرم برجی یک و خورده ای حقوقشه مستاجرم هستیم بچه کوچیک دارم شیرخشک و پوشک و اجاره خونه و خرج خورد و خوراک خونه و قسط و .....یچیزیم قرض میکنیم تا بگذرونیم چطور برم خرید آخه😭😭😭😭

عزیزم از راه رسیدی بدون هیچ شناختی داری سعی میکنی با بازی با کلمات دوستانو تحقیر کنی! انگار با یه مش ...

من هیچکسی رو تحقیر نکردم 

این طرز فکر شماست 

همیشه تو نی نی سایت همه رو مسخره میکنیم 

اونوقت بدونیم چرا یه عده جزو ۲۰ درصد جامعه ان 

یه عده جزو ۸۰ درصد 

اون ۲۰ درصد خودشونو باور دارن و هیچ وقت بالاتر از خودشونو به سخره نگرفتن 

باور کردن که میشه تو زندگی پیشرفت کرد

وقتی حتی جرات فکر کردن بهش نداریم 

پس حقمون همین محدودیتهاست

با اجازه دیگه کامنت نمیذارم 

چون تفاوت فکری داریم

نمیتونیم همدیگه رو درک کنیم

لطفا منو منشن نکنید 🙏

ایاک نعبد و ایاک نستعین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم از راه رسیدی بدون هیچ شناختی داری سعی میکنی با بازی با کلمات دوستانو تحقیر کنی! انگار با یه مش ...

هجوم افکار یسری روشنفکرهااا در جامعههه به شدت آزار دهندس

😉😉خدایا چون دیدم ناظری ساکتم😉خدایا ممنون بابت مهربونیات 💖💖💖💖

بعضیا جوری حرف میزنن انگار از یه جایی خوردن یا شوهرشون اگه مثلا ارایششون کم شه سریع میرن خیانت میکنن خب عزیزمن همه مردا که ایقد داغون نیستن بعدشم زندگی مشترک یعنی مشترک قرار نیست مردا صبح تاشب جون بکنن زنا بریزن و بپاشن همه چیز درحده معقول خوبه حتی خرج کردن

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

بانو انجلی من خودم ازدواج نکردم ولی حرفا شما خیالیه کسی ک حقوق شوهرش 2 تومنه مستجرن کلی قسط دارن بیاد بگه نه من باید فلان قدر خرج خودم کنم مطمنن هیچ زنی نیس ک دوس نداشته باشه ب خودش برسه ولی وقتی ب همسرش بعله رو میده باید تک همه چی شریک باشه میتونست با یه ادم پولدارتر اردواج کنه اصلا حرف شما با عقل جور درنمیاد بعدشم الان اکثر اقایون تت 8/9شب سر کارن دیگه بدبختا چی کار کنن😐

ألا بـِذِکر الله تـَطمـَئِنُّ القُلوب
چقد خانوما ایرانی قانعن  هیچکی ارایشگاه نمیره  لباسم سالی یه بار اونم تو حراج  معل ...

وقتی نداره از کجاش بیاره

متاستفم برای حرف زدنتون

خدایا منو عشقمو برای هم نگه دار😍😍

اه اه میخوام بالا بیارم ازین همه شعار دادنای الکی. طرف نون نداره بخوره،روزی بیست ساعت کار میکنه آخرشم هیچی ته حسابش نمیمونه.انگار تو ایران نیستن بعضیا نمیبینن چه خبره.

هجوم افکار یسری روشنفکرهااا در جامعههه به شدت آزار دهندس

کلا حرف زدن خیلی خیلی راحته! مثل مادری که بچش سه ساعت تمام از گریه کبود شده؛ بعد یکی از راه میرسه میگه خب بچه حق داره؛ خودتو تو آینه دیدی؟ یه مادر خسته😐😐

نمیگن چیشد مادر خسته شد که! میگن چرا انرژی نداری!

اینارو باید فقط بگی حق با توئه گلم😊😊

بگذارید خدا تصمیم بگیرد...

بعدشم میگین باور ندارن خودشونوو زندگی رو ب پیشرفته هیچ زندگی با مانیکور زن رو ب پیشرفت نیس با شلختگی هم رو ب پیشرفت نیس با همکاری و همفکری رو ب پیشرفته

ألا بـِذِکر الله تـَطمـَئِنُّ القُلوب
من هیچکسی رو تحقیر نکردم  این طرز فکر شماست  همیشه تو نی نی سایت همه رو مسخره میکنیم&nbs ...

عزيزم شما راجع به باور داشتن ها وشكستن محدوديت ها كاملا درست ميگيد،هرچي باورمون بيشتر وبزرگترباشه اهدافمون بزرگتر باشه به همون اندازه دستاوردمون هم بزرگتر ميشه ولي بنظرم طرز بيانت خيلي تند وتيزه.

ميشه واسه ي خوب شدن داداشم يه صلوات بفرستي

هر ماه هزینه اصلاح ابرو فقط رنگ مو هر چند ماه یه بار

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

شوهری که خسته از سر کار بیاد و نگران قسط و بدهیش باشه؛ ممکنه خوشحال بشه از اینکه زنش نصف درآمدشو خرج خودش کرده؟ نمیگه این درک نداره؟ نمیگه دوسم نداره و نگرانم نیست؟ حس نمیکنه تنهاست؟ 

جوری با شوهرت رفتار کن که دوس داری پسفردا عروست با پسرت رفتار کنه

بگذارید خدا تصمیم بگیرد...