2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به همه؛ بنظر من به هیچ وجه خرجهاتونو با هم مقایسه نکنید!!  یکی ممکنه مجبور باشه هر ماه مو ...

نمیدونم چرا تا بحثه اینجوری میشه همه خودشونو باهم مقایسه میکنن. درست میگی شما. همه که مثل هم نیستن...

الان من 24 سالمه ولی چون موهام توش سفید داره مجبورم تند تند جلوی موهامو رنگ کنم. ممکنه یکی هیچ وقت نخواد مثل من مدام پوله رنگ مو بده. همه مثل هم نیستن.

بگذار عشق خاصیت تو باشد  
به این چیزا نیس که یعنی همه اینایی که شوهرشون رفته عاشق ی قرتی شده کم خرج ومومشکی و ابرو پاچه بزی ب ...

من با اینکه دیر ب دیر لباس میخرم همه هروقتم ک میخرم یه لباس شیک میخرم و تقریبا گرون ک حتی همه جا میگن لباسایی ک من میخرم‌تا چندسال بعد هم‌از مد نیفتاده و قشنگه و تمیز و مرتب نگهشون میدارم

هیچ نیازی به اسراف نیست  ولی ادم یا خرید نکنه یا جنس خوب بخره  با توجه به بودجه  و ...

نه ما پولداررو مسخره نکردیم فقط تظاهر به پولداری ومسخره کردیم

خانمی که میگه 2میلیون خرج ارایشگاهشه برای منی که شوهرم 12 ساعت کار میکنه و اخر بایه حقوق شایدکمتر 2تومن ماه و تموم میکنیم خنده داره....عزیزرزرزم اونیکه ارج میده به ادما ادب و فرهنگ و درست زندگی کردنه نه پول 

😉😉خدایا چون دیدم ناظری ساکتم😉خدایا ممنون بابت مهربونیات 💖💖💖💖
دقیقا کدوم کامنت انقدر شما رو برآشفت🤔🤔🤔

عزیزم چرا براشفته شم؟؟؟ 

من اصلا نمیگم هنه برن ارایشگاه و ... 

ولی همه کامنتای قبلی برام عجیب بود 

شاید دنیای ما ادما اینقدر متفاوته 

بله همه چیز به طرز فکر ماها برمیگرده 

ایاک نعبد و ایاک نستعین
نمیدونم چرا تا بحثه اینجوری میشه همه خودشونو باهم مقایسه میکنن. درست میگی شما. همه که مثل هم نیستن.. ...

واقعا...میبینی یکی خیلییی پولدارن ولی خیلی مرتب لباس میپوشه و شوهرشم با این موضوع مشکلی نداره.و سالی یکی دو دس لباس میخرن.ولی بعضیا واقعا اینجوری نیستن و برای اینک کم نیارن پیش بقیه زیادی ولخرجی میکنن

همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝

خواهرم انجلی 

انقد از بالا بقیه رو نگاه نکن عزیزم

وضع بیشتر جامعه ما اینه که ماهستیم  

بعضیا هم ندارن اما قرض میکنن و به خودشون میرسن تا به قول شما ی چیزایی بدست بیارن

همه اینا به کنار

شرافت مهمه

شما ماهی 100 میلیون هم به ظاهرت برسی ولی ی قرون روحت بزرگ نباشه چ ارزشی داره

ماهم بخدا تمیز و مرتب هستیم و به ظاهر اهمیت میدیم...ولی این سونامی که وارد کشور شده واقعااا ازار دهندس

این اوضاع لوازم ارایش و عملهای زیبایی و در اخر خیانت هااا

هیچ جوره توی ذهنم جا نمیگیره ارتباط اینهارو 

😉😉خدایا چون دیدم ناظری ساکتم😉خدایا ممنون بابت مهربونیات 💖💖💖💖
عزیزم چرا براشفته شم؟؟؟  من اصلا نمیگم هنه برن ارایشگاه و ...  ولی همه کامنتای قبلی برام ...

عزیزم از راه رسیدی بدون هیچ شناختی داری سعی میکنی با بازی با کلمات دوستانو تحقیر کنی! انگار با یه مشت کنیز بی جیره مواجب طرفی! 

منکه جدیدا میتونم بگم ۸۰ درصد خانمهای اطرافم تمیز و شیک و مرتب هستن؛ قطعا اینجا هم همینطوره؛ اونوقت درسته بیام اونارو بدون اینکه دقیق بشناسم تحقیر کنم فقط چون دارن به روشی که به نظر خودشون درسته زندگی میکنن؟

زن و شوهر دوست و رفیق هم هستن! هم کفو و هم عقیده! پس اگه یه خانم کم خرجه یکی پرخرج دلایل زیادی پشتشه! نه قطعا سواری دادن و تو سری خوردن

بگذارید خدا تصمیم بگیرد...