2777
2789
چقد خانوما ایرانی قانعن  هیچکی ارایشگاه نمیره  لباسم سالی یه بار اونم تو حراج  معل ...

خانمم وقتی یه مرد نداره زن سعی میکنه قناعت کنه....زنای ایرانی قناعت میکنن چون همسرانشون و دوست دارن و عشق اقتضا میکنه زن و شوهر توی تمام لحظات هوای همو داشته باشن 

شما خارج از ایرانین؟؟؟تا حالا کشورای خارجی دیدین اسراف های بیش از اندازه؟؟؟

خوبه که مصرف سرانه لوازم ارایش تو ایران شده جزو سه کشور اول

😉😉خدایا چون دیدم ناظری ساکتم😉خدایا ممنون بابت مهربونیات 💖💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیگم فشار بیارین دعوا کنین 

ولی قدر خودتونو‌بدونید 

بزارید مردتون بدونه

تو درامدی که داره 

شما هم سهمی دارید 

برا ارایشگاهتون 

برا لباستون 

برا تفریحتون 

مطمئن باشید پولش هم جور میشه 

از خودتون نزنید 

مرد اگه عاشق شما باشه 

راه پول دراوردنشم پیدا میکنه 

ایاک نعبد و ایاک نستعین
چقد خانوما ایرانی قانعن  هیچکی ارایشگاه نمیره  لباسم سالی یه بار اونم تو حراج  معل ...

عزيزم سواري گرفتن كار درستي نيست.زندگي يعني همه چيز تقسيم بر دو.شما كه فكر ميكنيد از مرد بايد فقط پول كشيد فكر نميكنم حرفتون منطقي باشه.هرچيزي حدي داره.ماها تو خونه پدرمون به اندازه كافي چشم و دلمون سير بوده كه نخوايم تو خونه شوهر جبرانش كنيم

بچه ها ینی بنظرتون با اینکه میدونم وضعمون خوب نیستو قسط و بدهی داریم بازم خرج کنم؟؟؟اینطوری ک شوهرم ...

وقتی قسط و بدهی هست درآمدم پایینه آدم خودش رغبت نمیکنه خرید کنه متاسفانه

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍😍

سواره دیگه.شوهر شما سوار نیس؟!😂😁

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
بچه ها ینی بنظرتون با اینکه میدونم وضعمون خوب نیستو قسط و بدهی داریم بازم خرج کنم؟؟؟اینطوری ک شوهرم ...

به این چیزا نیس که

یعنی همه اینایی که شوهرشون رفته عاشق ی قرتی شده کم خرج ومومشکی و ابرو پاچه بزی بودن؟

مرد اگه مرد باشه اصلا جز زنش حق نداره عاشق زن دیگه شه جان دل

اون خانومم خیلی تند میره

منظورش اینه براخودتون خرج کنین همین  

بقیه رو نمیدونم ولی من وقتی میبینم خودم از دستم برمیاد کارای آرایشگاهمو بکنم واسه چی پولمو بندازم دور؟ من که میبینم لباس دارم واسه چی الکی بگیرم انباشته بشه تو کمد خب .شوهرمم همیشه ازم راضی بوده همیشه هم پول تو اختیارم هست ولی ولخرجی هنر نیس.لباس گرون هم میخرم هر مراسمی آرایشگاه هم میرم ولی الکی پول خرج نمیکنم .هیچوقتم شوهرم سوارم نشده.10 ساله ازدواح کردم همه جا ازم تعریف کرده که اگه خانومم قناعت نمیکرد من صاحب خونه و ماشین نمیتونستم بشم با این وضعه اقتصاد

روزهای سخت....ازت یه آدمه دیگه ایی میسازن😌مامان رادین کوچولو(سابق)

سلام به همه؛ بنظر من به هیچ وجه خرجهاتونو با هم مقایسه نکنید!! 

یکی ممکنه مجبور باشه هر ماه موهاشو رنگ کنه؛ یا ناخن کاشته باشه و مجبور به ترمیم باشه؛ ولی یکی ناخنای خودش قشنگ باشه موهاشم رنگ طبیعیش واسش دوس داشتنی باشه و همینجوری زیبا باشه و احتیاجی به آرایشگاه نداشته باشه! چون خیلیا ابروهاشونو خودشون تمیز میکنن؛  مثلا خود من سه سال پیش یه پالتو خریدم که هنوزم کاملا نو و شیکه! پس دلیل نداره دوباره بخرم، شوهر هم کافیه زنش تمیز و شیک و مرتب و خوشبو  باشه که اینا خرج زیادی نداره

بگذارید خدا تصمیم بگیرد...
خانمم وقتی یه مرد نداره زن سعی میکنه قناعت کنه....زنای ایرانی قناعت میکنن چون همسرانشون و دوست دارن ...

هیچ نیازی به اسراف نیست 

ولی ادم یا خرید نکنه یا جنس خوب بخره 

با توجه به بودجه 

ولی اینکه من اصلا ارایشگاه نرم همه کار خودم کنم 

معنی نداره 

شماهایید که نمیذارید همسرتون پولدار شه 

هی بشینید پولدارارو مسخره کنید 

اینو اسمشو نذارید قناعت 

این اسمش حماقته 

چون باور ندارید مرد شما عرضه اشو داره که دربیاره 

اونم هیچ وقتی تلاش بیشتری نمیکنه 

مردا دوس دارن تلاش کنن و تامین کنن 

این عشق نیست 

این یعنی خودمونو لایق زندگی بهتر نمیدونیم 

پشت واژه عشق و قناعت قایم میشیم 

ایاک نعبد و ایاک نستعین

ببخشید ولی ما با شوهرامون زندگی مشترک تشکیل دادیم در حد نیازمون هم خرید میکنیم هم پول خرج میکنیم ولی من با بریزوبپاش اضافی وقتی حقوق کمه و مستاجریم مخالفم چون من که زن خونه هستم به فکر پس انداز نباشم مطمئنا همیشه باید پس رفت کنم و مستاجر بمونم اون موقع دودش تو چشم کی میره؟فقط شوهرم؟؟؟؟الان همسرمن همه حقوقشو میاره میده به من،مدیریت خونه با منه منم میتونم همشو یه روزه خرج کنم یا در حد نیاز خرج کنم و پس اندازم کنم.شوهرمم ولش کنی بیشتر از من خریدو دوست داره ما زنای ایرانی به فکر آیندمدن هستیم،ایشالله وقتی خونه ساختیم تا دلمون بخواد خرج میکنیم.

میترسم!!!!!میترسم آنقدر دوستت بدارم که خدا هم شک کند که آغاز عشق از آدم و حوا بوده یا از ما!!!!!
من نمیگم فشار بیارین دعوا کنین  ولی قدر خودتونو‌بدونید  بزارید مردتون بدونه تو درامدی ک ...

یجوری میگین راهشو پیدا میکنن انگار اون بیچاره ها میتونن پول بیشتر در بیارن و نمیارن اخه مرو خودش از اینکه بتونه زنش وهمه جوره تامین کنه حس غرور داره....وافتخار میکنه

مرد میره کار میکنه برای رفاه خانوادش وگرنه بیمار نیس که 12ساعت بره سرکار

😉😉خدایا چون دیدم ناظری ساکتم😉خدایا ممنون بابت مهربونیات 💖💖💖💖

واقعا شوهرم میگ زنی ک برا خودش خرج نکنه نفهمه ارایشگاه چیه لباس تو خونه مرتب پوشیدن چیه لوازم آرایش خوب چیه زن نیس.زن باید ب خودش ارزش قائل بشه چون ی زنه و احتاجاتش از مرد بیشتره.

همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝

راستش تاپارسال هرماه یه ست لباس میگرفتم اما کلا خرج ارایشگاه ندارم عمم ارایشگره وراااایگان همه کارامو انجام میدادبرام اما حالا بدلیل وضعیت اقتصادی نابسامان فصلی خرید میکنم شایدم کمتر عمم هم ارایشگاهشو جمع کرده خودم ابروهامو برمیدارم صورتم روهم بندانداز برقی کلا خیلی کم خرجم

دائما یکسان نماند حال دنیا غم مخور