2777
2789
سلام ادم دلش میگیره بقیه رو میبینه .والا من مجردم دوماه یه بار میرم ارایشگاه فقط ابرو 25 تومن میشه ا ...

بله عزیزم.متاهل بشی مثل مجردیات نمیتونی راحت و شیک بچرخی..حداقل چندسال اول اکثرا میجنگن تا حریم شخصی لباس رو برا خودشون حفظ کنن اونم نه صددرصد😡😳

😊

من خودم از یکی دوتفر همین جمله معروف ارجو خرجو شنیدم بعد اومدم از شوهرم خواستم که واسم خرید کنه با ینکه تازه دوماه بود خرید عروسی کرده بودیم اونم منوبرد از سرتاپا دوباره واسم خرید کرد بعد که اومدیم خونه خودم عذاب وجدان گرفتمو پشیمون شدم واقعا چون واقعا نیاز نداشتم الان چندتا مانتو همینجوری افتاده تو کمد که نمیپوشمشون اونارو میبینم از خودم بدم میاد که چرا نمیپوشمشون 😯😯😯😯😯

دلم واسه شوهرم میسوزه الان بیچاره بعد ماه صفر بازم باید واسم خرید کنه چون عروسی در پیش داریم😢😢😢

میترسم!!!!!میترسم آنقدر دوستت بدارم که خدا هم شک کند که آغاز عشق از آدم و حوا بوده یا از ما!!!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سوال واسم پیش اومد اگر به خودمون خیلی برسیم شوهر خیانت نمیکنه؟ والا الان تو جامعه اکثرا به خودشون ...

عه چه جالب الان تو تنهاییم داشتم به گذشته و حالای زندگیم فکر میکردم دیدم حتی با کسی اشنا هم شدم خیانت کار بوده!! با اینکه به این شدیدا اعتقاد دارم که اگه رابطه ای مشکلم داشته باشه ادم اجازه خیانت نداره ،یا درستش کن یا جدا شو برو هر کاری خواستی بکن ،چه توی دوستی چه ازدواج .ب

عد پیش خودم گفتم نکنه من مشکلی دارم ??اخه حتی یه ادم سالمم ندیدم که ندیدم ،واقعا چی شد که خیانت انقدر زیاد شد

هر چیز خرابی درست میشه ، جز ذات خراب!!
من خودم از یکی دوتفر همین جمله معروف ارجو خرجو شنیدم بعد اومدم از شوهرم خواستم که واسم خرید کنه با ی ...

وای این عذاب وجدان بعد از خرید،خرید و کوفتم میکنه 😕

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍😍
من خیلی دغدغه م پس اندازه الان 3 سالهاز عروسیمون میگذره ولی نتونستیم هیچی پس انداز کنیم فقط شوهرم 5 ...

ايشالله درست ميشه ولي فقط به اين موضوع فك كن مثلا پنجاه تومن چقد ميخواد پس انداز داشته باشه؟؟

من پارسال عقد بودم هيچ خرجيييي نكردم و فقط پس انداز كردم

ولي الان كه ميخرم هم حسم بهتره هم واقعا همسرم فهميده كه من خرج دارم بايد حتما لباس مناسب بپوشم

بيشتر تو فكر پول دراوردنه

ديگه دلمم نميسوزه كه دارم ٢٠٠ تومن خرج ميكنم 

البته هركي تفكراتي داره مثلا من نميتونم تو تابستون فقط يه مانتو بپوشم ولي مثلا دخترخالم فقط پس انداز ميكنه و بچه مياره و ٥ سال يك مانتوام نخريد شايد سالي يك بار مامانش براش خريد

بالاخره خونه خريد ولي بنظرم هيچ وقت تو اون حس ٢٤ سالگيش نيس كه مانتو فلان مدلو بخره و تو دلش بمونه

رعايت اعتدال بهترين چيزه

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
من که دورو برم همه ارابشگرن که پول ارایشگاه نمیدم اصلا مگر کوتاهی مو که ارایشگر خاصیه میاد خونم لباس ...

فک کنم اولین کامنتی بود که یه خانوم به خرید کتاب واسه خودش اشاره کرد.آفرین

من خودم از یکی دوتفر همین جمله معروف ارجو خرجو شنیدم بعد اومدم از شوهرم خواستم که واسم خرید کنه با ی ...

خب از لباسهایی که داری استفاده کن .مطمین باش بهترین میشی 

خدایا به خاطر تمام نعمت هایی که بهم دادی شکر....همسر و پسر و دختر گلم ،بزرگترین و با ارزشترین دارایی من هستند....سلامتی اونها آرزوی همیشگی منه....
فک کنم اولین کامنتی بود که یه خانوم به خرید کتاب واسه خودش اشاره کرد.آفرین

بله .درسته و احسنت به ایشون

خدایا به خاطر تمام نعمت هایی که بهم دادی شکر....همسر و پسر و دختر گلم ،بزرگترین و با ارزشترین دارایی من هستند....سلامتی اونها آرزوی همیشگی منه....
ايشالله درست ميشه ولي فقط به اين موضوع فك كن مثلا پنجاه تومن چقد ميخواد پس انداز داشته باشه؟؟ من پا ...

اره با حرفات موافقم من الان که نمیتونیم پس انداز کنیم میگم حداقل بزار شیک بگردم اگه بخوام به پس انداز فکرنکنم میتونم ماهی 500 هزارم واسه خودم خرج کنم اما متاسفانه لباس و کمتر میخرم آخر سرم هیچییی برامون نمیمونه

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍😍

يه مورد ديگه وقتي ميرين خريد

هدفمند خريد كنين نگين ارزونه يا خوشگله بخرم

بعد تو تيپتون يه رنگ خنثي رو انتخاب كنين

مثلا يه بار تابستون كيفو كفش مشكي بخرين ولي جنس عالي

ولي مثلا بهار مانتو مشكي يا طوسي بخرين و كيف و كفش رنگي

من سال ٩٢ يه كيف ساده چرم دسته بلند خويدم ١١٠ تومن

باورتون ميشه هنوز دارمش؟؟

هنوز كلي كارمو راه انداخته؟؟

يه ذره ام خراب نشده اون موقع هزينه كردم ولي ٤ ساله داره برام كار ميكنه

ولي يه كيف سبز خريدم ٣٠ تومن تو حراجي

يكبارم ننداختمش

دلم براي اون ٣٠ تومن خيلي ميسوزه خيلي

اين سايته خيلي خوبه براي شيك بودنو مناسب خريد كردن

https://chi-napooshim.com/

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
اره با حرفات موافقم من الان که نمیتونیم پس انداز کنیم میگم حداقل بزار شیک بگردم اگه بخوام به پس اندا ...

ببين ٥٠٠ تومنم خيلي زياده

كم كم شروع كن

مثلا اگر خودت ميتوني ابروتو برداري خيلي خوبه حداقل پول به آرايشگاه نميدي

ولي من اصلا نميتونم بالاي ابرومو با تيغ بزنم مجبورم ١٥ تومن بدم به آرايشگاه

يا اگر بدنتو هميشه با ژيلت شيو ميكني و راحتي خيلي خوبه چون نميدي به اپيلاسيون

مثلا برنامه ريزي كن

تو بهار كه يه ست بري عيد ميخري كيفو كفش و شلوار رو رنگ خنثي بگير يه چيزي بگير ٦ ماه برات بمونه

اواخر بهار برو يه مانتوي تابستوني بخر

خداروشكر مانتو تابستوني ١٠٠ تومني هم ميتوني خوبشو پيدا كني

با همون كيفو كفشه ست كن

اگر تونستي مثلا اواسط مرداد يه مانتو ديگه بخر يا اگر كيفو كفش خراب شد كيف و كفش بخر ولي رنگ خنثي كه بتوني ست كني

فقط مديريت كن مطمين باش هزينه ات كمتر ميشه

پاييز و زمستون سخته خريد كردن چون همه چي گرون ميشه

عوضش مثلا يه سال پالتو خوشگل و غير از مد بخري ميتوني سال بعدم بپوشي

سال بعد فقط بوت بخر

مرسی عزیزم 😍

خواهش ميكنم عزيزم♥️

كاملا حستو درك ميكنم ولي هميشه تعادلو رعايت كن تا هم حست به ظاهرت عوض شه هم با خيال راحت پس انداز كني