2777
2789
عنوان

اگر یه مرد بگه

1141 بازدید | 38 پست

فکر کنید توی رابطه قبل ازدواجید ولی خب عقد و اینا نشده بعد پسره بگه من هروقت میبینمت بشدت تحریک میشم ....

این جمله بده؟ یا با توجه ب اینکه مردا با رابطه جنسی علاقه خودشونو نشون میدن این حرف رو خوب و علاقمندی حساب کنیم؟

قشنگ نیس

میتونس حسشو حور دیگه ام بگه

مثلا بگ هروخ میبینمت جذبت میشم

تحریک اخه؟😑 بار جنسیش خیلی زیاده منفیه

آنچه کردی با دلم چنگیز با ایران نکرد 💔 منطقی نیست که بخت من دلبسته ی او به پریشانیه موهای سیاهش باشد🫠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هولع

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

برای خودم پیش نیومده برای دوستمه ک ۲۸سالشهمن ۲۷م

🥲خیلی چیزی تو ذهنمه که میخام بگم

من وقتی اینارو بهم میگفتن باور نکردم تا اینکه تجربه کردم و باورم شد 

فقط میتونم بگم مردا بازیگر های فوق العاده خوبی هستن همین

چقد خوشگلی🥹❤️‍🔥
قشنگ نیسمیتونس حسشو حور دیگه ام بگهمثلا بگ هروخ میبینمت جذبت میشمتحریک اخه؟😑 بار جنسیش خیلی زیاده م ...

یا دوستم میگفت من توی صحبتای عادی‌م ولی خب دوستم ناز و اینا داره برعکس من بعد میگفت پسره بهش گفته کِرم نریز حالم بد میشه😐

یا دوستم میگفت من توی صحبتای عادی‌م ولی خب دوستم ناز و اینا داره برعکس من بعد میگفت پسره بهش گفته کِ ...

اینا مریضن مریض جنسی😑 مردم اینقد  سست اخهههه

آنچه کردی با دلم چنگیز با ایران نکرد 💔 منطقی نیست که بخت من دلبسته ی او به پریشانیه موهای سیاهش باشد🫠

۶ماه توی رابطه‌ن

بعد از شش ماه این حرف رو اگه زدن قبلش حرفای زیادی زدن اگه دوستته شما کاسه داغ تر از آش براش نشو که پس فردا بد میبینی از ما گفتن ...

کاربر آقام..خدایا میشه تو برا عزیزام درست کنی.....