2777
2789
عنوان

اگر یه مرد بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 38 پست
مراقب باش تکه کلامش نباشه چون تحریک شدن رو به این صراحت ومستقیم گفتن اونم به ادمی که هنوز مونده تا ...

نمیدونم اینا حرفای دوستمه ولی پسره رو میشناسم و توی ارتباط با دخترا یا حتی با خود من خیلی مودب و رسمیه بگو بخند داره ها ولی علائم هیزی نداره

اینا مریضن مریض جنسی😑 مردم اینقد سست اخهههه

عشقم دیگ سختش نکن مریض جنسی ک باید خیلی مراحل پیش رفته ای بشه تا چیز بشن منظورم اینه بیشتر ادمایی ک ساده و اینان با ناز و ادا حالشون خراب میشه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بعد از شش ماه این حرف رو اگه زدن قبلش حرفای زیادی زدن اگه دوستته شما کاسه داغ تر از آش براش نشو که پ ...

کاسه داغ تر از اش نشدم ولی دوستم خودش مردده

منم اینجا پرسیدم ک ببینم اگر ی پسر اینو بگه بعد از انقد زمان سپری شده باید ردش کرد یا ن

خیلی چندشه این حرف قبل ازدواج

من اگه بودم از طرف زده میشدم

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

من بودم بدم میومد

یکی بود همش بهم میگفت دلم میخوادت چقدر دیگه صبر کنم البته منظور از صبر این بود اجازه بدم بیاد خواستگاری

یا میگفت نمیتونم خودمو کنترل کنم ولی غلط اضافه نکرد اما بازم بدم میومد ازش

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

بابااین ح فاچیه میزنن

پارتنرشه دیگههههه

منظورش اینه ک تورومیبینم دیگه نمیفهمم منو روانی میکنی

بقیه چیزارم د

میگه دیگه فضاش بوده طرف بالاهم بوده خواسته سرصحبتو واکنه اینجوری ی س.ک.س چت ریزی بره باهاش چراجنایی میکنین قضیه رو

نمیدونم اینا حرفای دوستمه ولی پسره رو میشناسم و توی ارتباط با دخترا یا حتی با خود من خیلی مودب و رسم ...

خب عزیزم دیوانه نیست کع بیاد جلو چشم شما که دوستش هستی خودشو بد نشون بده که همه بگن هولع کات کن مردا زرنگن وبازیگری بلدن نباید هر چیزی رو که در ظاهر میبینی باور کنی به نظر بار اولش نیست که تحریک شده توی رابطه 

من بودم بدم میومدیکی بود همش بهم میگفت دلم میخوادت چقدر دیگه صبر کنم البته منظور از صبر این بود اجاز ...

آدم تو کار مردا میمونه

ولی مِلو باش عرف جامعه اینطور شده ک درابره این مسائل راحت صحبت میکنن ماها سخت گرفتیم شاید

کاسه داغ تر از اش نشدم ولی دوستم خودش مرددهمنم اینجا پرسیدم ک ببینم اگر ی پسر اینو بگه بعد از انقد ز ...

اگه سوال پرسیدی و در مورد خودته یا دوستت...بهتره حرفای بقیه رو بخونی و از اون پسره دفاع نکنی...

مطمعن باش اگه مورد خودتونه یا دوستتون...ایشون قصدش ازدواج نیست و یه هول عوضی تشریف دارن...

آنقدر ریخته از این آدما...

نیاز به دفاع هم ندارن...

کی به شما گفته آقایون علاقه خودشون رو با رابطه جنسی و ... نشون میدن؟ 

این از ریشه مزخرفه 

رابطه جنسی و .. درسته بخشی از رابطه اس

ولی بخشی از رابطه زناشویی هستش که اونجا نشون بدن ! 

این حرف اگر اوایل رابطه باشه اصلا قشنگ نیست ! 

ولی اگر بیش از ۸ ماه از رابطه گذشته باشه و در مورد مسائل جنسی در حد صحبت کردن شده باشه و .. 

باز هم بستگی به شخصیت ها داره 

میشه گفت مشکلی نداره 

هرچند هدف از گفتن این حرف مهمه ! 

یکی میگه تا دلبری کنه که مثلا وااو تو انقد زیبایی که اینجوری میشم 

یکی میگه تا نظر جلب کنه و فکر های خوبی نداره که اونم به مرور مشخص میشه 

به مدت رابطه رفتار های قبلی بستکی داره

برای شناخت پسرا تاپیکام رو بخونید تا ضربه نخورید ... سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ... Kindman2@

کاسه داغ تر از اش نشدم ولی دوستم خودش مرددهمنم اینجا پرسیدم ک ببینم اگر ی پسر اینو بگه بعد از انقد ز ...

خب شما ک ریز ارتباطشونو نمیدونی چی بینشون گذشته ک به اینجا منتقل کنی و نطر بدن  اگرم میدونی ک دوستتون هنوز بزرگ نشده اونقدر ک بفهمه این حرفا تعریف کردنی نیس...

کاربر آقام..خدایا نور ایمانت رو در قلبم پر نورتر کن و مرا آن ده ک آن به.....

آدم تو کار مردا میمونهولی مِلو باش عرف جامعه اینطور شده ک درابره این مسائل راحت صحبت میکنن ماها سخت ...

به خدا تعادل ندارن

یکی یه جور رفتار میکنه فکر میکنی کلا مردونگی نداره سنبل خانه

یکی هم جوری که فکر میکنی فقط فکر و ذکرش رابطست

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
بابااین ح فاچیه میزننپارتنرشه دیگهههههمنظورش اینه ک تورومیبینم دیگه نمیفهمم منو روانی میکنیبقیه چیزا ...

حضوری گفته

البته ادم اوکیه

من حس میکنم خاسته بگه تو خیلی خفنی دختر 

چون جمله‌ش این بوده من هروقت میبینمت تحریک میشم هیچی دست خودم نیس....

بعد ی بارم دوستم گفت باهاش بچگونه و ناز اینا حرف زده گفته کِرم نریز حالم بد میشه