2777
2789
عنوان

شوهرم فقط دنبال تیغ زدن منِ

403 بازدید | 7 پست

عقدیم هنوز 

هندزفری فیک اپل رو میخواست با هندزفری سامسونگ  اوجینال من عوض کنه 

گوشی قبلیم رو گرفته بود بهش گفتم پس بده لازم دارم بدش اومده بود بهش برخورده بود با اینکه خودش ۳ تا گوشی داره 

امشب گفت گوشی رو بیار میخوام از توش شماره بردارم گفتم کی میاری گفت معلوم نیس گفتم تا دوروز بیار گوشی رو پرت کرد گفت نمیخوام... 

رفته بودیم فروشگاه  من برا خونه جدا خرید کردم خونم برای خونشون جدا خرید کرد برای منم یه آبمیوه گرفت 

تو ماشین که نشستیم گفت چیپسو که گرفتی بیار بخوریم 

موقع رفتن هم به خونه گفت اون پودر قهوه ک خریدی یکیشو بده به من  منم دادم  سر گوشی بحثمون شد  پودر قهوه رو پرت کرد بیرون گفتم از پول خودتم بود همین کارو میکردی ؟؟ خرج کردی دست و پات میلرزه پول خودت پولِ پول بقیه بیت المالِ

پیاده شدنی هم به من میگه یه وقت خریدای منو اشتباهی نبری...

رفته بودیم پیاده روی  کربلا چشمتون روز بد نبینه عین ندید بدیدا نوشابه جمع میکرد و از همه چی میخورد سده بود سوژه خانوادم آبروم رفت بخدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نامزدی نداشتید؟!

این چه وضعشه رفتید خرید به جای اینکه حساب کنه تو بخر میگه بده من. جوری که تعریف کردی انگار تو دلت نیومده یه قهوه بهش بدی ولی قضیه عمیقتر از ایناس این آدم واقعا مشکل داره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

برید مشاوره

چون گاهی نیازه گفته بشه که تو زندگی دو دوتا نکنید و باهم خرج کنید

ولی گاهی بعضیا نیاز دارن بهشون بگی، برای خرج هاتون حد و حدود تعیین کنید

میدونی چی میگم؟

تا حضوری نبینیمتون و مشکلات و رفتار هارو کنکاش نکنیم، هیچکی نمیتونه قضاوت کنه عزیزم🤗❤

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁