دوستان گاهی قبل ازینکه اتقاقی بیفته شاید دو یا سه روز قبلش خوابشو میبینم.یا وقتی در زمان حال هستم حس میکنم که ممکنه چند لحظه بعد بیفته .همیشگی نیست گاهی وقتا اینطوری انگار به دلم میفتن اکر اینکارو کنم اتفاق بعدیش میفتن.و با صدقه دادن رفع میشه
نظرت در مورد آینده کاری من و حس کلی ت در مورد من لطفا
عزیزم آینده کاری ات با تلاش زیاد به دست میاد شما دختر خوب و ساده ولی خیلی زود اعتماد میکنی و خیلی زود رنج و حساسی و دلت هم زود میشکنه ولی درعوض کینه ای نیستی کلا خوبی میکنی ولی متاسفانه از پشت خنجر میخوری اونم از خودی
عزیزم آینده کاری ات با تلاش زیاد به دست میاد شما دختر خوب و ساده ولی خیلی زود اعتماد میکنی و خیلی زو ...
درسته عزیزم مرسی که جواب دادی ولی آیندم درست میشه چیزی که میخوام میشه تلاش بکنم؟
در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون❤️💙
بحث پشیمونی باشه الان پشیمون نیست ولی اون وقتی که طلاق بگیرین سرش ب سنگ میخوره میفهمه چقدر اشتباه کرده نه چه خوشبختی ؟وقتی نتونسته شمارو نگه داره بنظرت با کسی دیگه میتونه خوشبخت بشه یه آدم با تمام ویژگی هایی که اصلاح نشده که اگه اصلاح میشد شما الان سر خونه زندگیت بودی به این چیزا اصلا فکر نکن