2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 234 پست
نظرت در مورد آینده کاری من و حس کلی ت در مورد من لطفا

عزیزم آینده کاری ات با تلاش زیاد به دست میاد شما دختر خوب و ساده ولی خیلی زود اعتماد میکنی و خیلی زود رنج و حساسی و دلت هم زود میشکنه ولی درعوض کینه ای نیستی کلا خوبی میکنی ولی متاسفانه از پشت خنجر میخوری اونم از خودی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم آینده کاری ات با تلاش زیاد به دست میاد شما دختر خوب و ساده ولی خیلی زود اعتماد میکنی و خیلی زو ...

عزیزم بچه اارونگه میداره ؟مهربه مومیده ؟؟؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

عزیزممم منو جواب ندادی پر پر شدم انقد پرسیدم🥲 پیمان که چند روز قبل دیدمش خوشش اومده ازم؟کی پیشنهاد ...

ببخشید ندیدم خیلی سوال و درخواست زیاده. عذر خواهی میکنم ،بله عزیزم ازت خوشش میاد ولی پیشنهاد نمیده 

عزیزم آینده کاری ات با تلاش زیاد به دست میاد شما دختر خوب و ساده ولی خیلی زود اعتماد میکنی و خیلی زو ...

درسته عزیزم مرسی که جواب دادی ولی آیندم درست میشه چیزی که می‌خوام میشه تلاش بکنم؟ 

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙

لطفا منم جواب بده آیا بیماری بدی دارم

آیا تو درسم موفق میشم نمراتم بالا میشه ؟

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
عزیزم شوهرم بعدمن خوشبخت میشه ؟؟؟؟؟پشیمون نمیشه ؟؟

بحث پشیمونی باشه الان پشیمون نیست ولی اون وقتی که طلاق بگیرین سرش ب سنگ میخوره میفهمه چقدر اشتباه کرده نه چه خوشبختی ؟وقتی نتونسته شمارو نگه داره بنظرت با کسی دیگه میتونه خوشبخت بشه یه آدم با تمام ویژگی هایی که اصلاح نشده که اگه اصلاح میشد شما الان سر خونه زندگیت بودی به این چیزا اصلا فکر نکن