2777
2789
عنوان

نوک بینی بعد از عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 16858 بازدید | 135 پست
تا یکسال هیچ قضاوتی نکن بهرحال بخوای ترمیم هم بکنی مجبوری یک سال و نیم صبر کنی فعلا صبر کن

اوهوم درسته من پوستم نازک نیس که زود بشینه رو ساختار جدید و خودشو نشون بده ولی این قضاوت اطرافیان صبر آدمو به سر میرسونه یا خانواده که هزینه کردن انتظار نتیجه عالی دارن🥲😄

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اوهوم درسته من پوستم نازک نیس که زود بشینه رو ساختار جدید و خودشو نشون بده ولی این قضاوت اطرافیان صب ...

برای منم انقد قضاوت می کردن که اگر میخواستم برم جایی حتما چسب میزدم که کمتر فرمش مشخص باشه ... 

امان از دیگران و این نظرهاشون...

برای منم انقد قضاوت می کردن که اگر میخواستم برم جایی حتما چسب میزدم که کمتر فرمش مشخص باشه ... امان ...

حالا کاش با چسب اوکی بود حتی با چسب میگن بزرگه جرات ندارم چسبو باز کنم یا حتی یه لایه بزنم که بیشتر مشخص باشه😄

بدون کورتون ورمش نمیخوابه اصلا یا دیرتر میخوابه؟؟ میگن کورتون رده فرورفتگی میاره

بستگی به بدن هر فرد داره معمولا بدون کورتون میخوابه ولی بعضی ها مثل من حتما باید کورتون بزنن دوز رو زیاد نزنی فرورفتگی ایجاد نمیکنه من که 5 سال پیش زدم هیچی هم نشده

استارتر الان بینیت چطوره؟ تغییری کرده؟ فک کنم خیلی گذشته الان دیگه .. چیکار کردین؟ منم دو ماهه عمل ک ...

سلام جانم 

یه ۷ ماهی گذشته از عملم، حقیقتش تغییر خاصی به چشمم نیومد 

آخرین بار دکترم میگفت این ورمه تا ۱ سال اوکی میشه و بهتره کورتون نزنی که گود نیفته منم دیگه نرفتم از اون موقع گفتم اگه چارش زمان باشه صبر میکنم نشد هم کورتون میزنم 

البته ماه پیش یه سرمایی خوردم رفتم دکتر یه سری دارو و اسپری داد برای گرفتگی بینیم از وقتی آمپول بتامتازون زدم و اسپری آزمیکس رو زدم ورمش یهویی کمتر شد اون بازه نمیدونم دقیقا بخاطر کدومش بود فکر کنم بیشتر تاثیر اسپری بود که کورتون موضعی داشت، بعد اون یکم امیدوار تر شدم که ورم هست البته تا اسپری رو قطع میکنم دوباره باد میکنم😆 نوک بینیمم همچنان بی حسه

کلا بینی تا ۲ سال هی باد میکنه هی می‌خوابه 

سلام راستش بهتر رو نمیدونم شاید یه مقدار آره ولی در کل نوک بینیم زیاد جمع نشده یه طرفشم غضروفش برآمد ...

سلام جانم بینی منم دقیقا مثل مال شماست،الان۲ساله از عملم گذشته،۳ماه پیش کورتون زدم،بینیمو ۲تیکه کرد،نوکش افتضاحه افتضاح،هرکی میبینه میگه چرا اینطوریه،اول شهریور وقت داده دکتر ،برم ببینم چه خوابی دیده واسم

سلام جانم بینی منم دقیقا مثل مال شماست،الان۲ساله از عملم گذشته،۳ماه پیش کورتون زدم،بینیمو ۲تیکه کرد، ...

سلام عزیزم 

یعنی چی کورتون دوتیکه کرد گود افتاد یعنی؟ 

اول شهریور نوبت ویزیت هس؟ بعد اگه بیشتر از یکسال گذشته باشه گردن میگیرن؟ 

منم باید برم هی این دست اون دست میکنم چون فکر میکنم رفتنم فایده ای نداشته باشه یا بگه بینیت هنوز ورم داره نشه ترمیم کرد من الآن تقریبا ۱ سالم تا آخر ماه تکمیل میشه هنوز نوک بینیم بی حسه 

نظرمه سال دیگه برا ترمیم اقدام کنم 

اگر شما هم رفتید ویزیت رو بگید چیکار کردید خیلی اعصابم خرده❤️

سلام عزیزم یعنی چی کورتون دوتیکه کرد گود افتاد یعنی؟ اول شهریور نوبت ویزیت هس؟ بعد اگه بیشتر از یکسا ...

سلام،امروز رفتم دکتر بدون اینکه دست بزنه به بینیم گفت باید ترمیم شه،روی پل بینیم گود افتاده،گفتم شرایط ترمیم چیه،گفت فقط هزینه بیمارستان میدی۱۵،۲۰تومن،والا شوهرم قبول نکردهزینه بیمارستان بده،گفت اشتباه خودته همه چی هم پای خودته،دکترگفت من پول نمیگیرم ولی بایدهزینه بیمارستانو خودتون بدین،راستیتش شوهرمو راضی میکنم بده،ولی دکتر مجوزش تو شهر ماباطل شده،نمیدونم باز پیش اون برم ترمیم شم یانه،فقط مشکلش نوکشه،مشکل تنفسی خداییش ندارم،دکترای دیگه هم بالای۱۰۰تومن میگیرن واسه ترمیم،الان موندم چیکار کنم

سلام عزیزم یعنی چی کورتون دوتیکه کرد گود افتاد یعنی؟ اول شهریور نوبت ویزیت هس؟ بعد اگه بیشتر از یکسا ...

من نزدیک۲ساله عمل کردم،هرسری میرفتم‌پیشش میگفت ورمه ،کورتون که زد کلا پل بینیم تخریب شد