2777
2789
عنوان

نوک بینی بعد از عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 16855 بازدید | 135 پست
سلام،امروز رفتم دکتر بدون اینکه دست بزنه به بینیم گفت باید ترمیم شه،روی پل بینیم گود افتاده،گفتم شرا ...

سلام عزیزم ممنون که یادت بود اطلاع دادی❤️

که اینطور 

من هنوز جرات نکردم برم همش امروز فردا میکنم😑 بخاطر همین هزینه چون دقیقا همین مشکل با خانواده دارم از اولشم اونا اوکی نبودن و الآن طبیعیه که نپذیرن 

اینم خیلی عالیه که قبول کرده هزینه نگیره من امیدوارم حداقل اونو قبول کنه که بعد یه کاریش کنم هزینه بیمارستانو

اینکه مجوز باطل شده صحت داره؟ 

اول ببینید صحت داره یا نه بعدم اینکه بقیه مراجعینش چه نظری دارن؟ مورد ناراضی رو همشون دارن یه عدم همیشه زیادی شورش میکنن، اگه برای شما رو با تغییرات کم در حد اصلاح نوک بینی انجام میده ارزشش رو داره حتما الآن هزینه ها خیلی خیلی بالا هست و بیشترم میشه که دیگه ۱۵ و ۲۰ در مقابلش چیز زیادی نمیشه 

من نزدیک۲ساله عمل کردم،هرسری میرفتم‌پیشش میگفت ورمه ،کورتون که زد کلا پل بینیم تخریب شد

آها 

ترمیمو پیگیر بشید زودتر بخدا حیفهه

انشالله هم کار شما انجام بشه نتیجه دلخواهتون بگیرید هم خودم🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آها ترمیمو پیگیر بشید زودتر بخدا حیفههانشالله هم کار شما انجام بشه نتیجه دلخواهتون بگیرید هم خودم🌺

ممنون عزیزم،بله مشکل من فقط نوکشه یکم باید کوچیکش کنه،از اول هم میگفتم به دکتر که نوکشو بزرگ برداشتی،اونقدر بزرگ بود که کورتون زد،همه جای بینیم ورمش خوابید به جز نوکش،خودمم در کل میخوام خودش ترمیم کنه چون کار خودشه به هر حال خودش میدونه چجوری عمل شده،دکتر بهم گفت ۲،۳ماه صبر کن تا پرونده م از دادگاه بیادبیرون،اجازه بدن همینجا توشهرخودم مشغول بکار شم،ان شاالله واسه شمام حل میشه🎀♥️

سلام خوبی نوک بینی شما درست شد ،چیکار کردید من 4سال عمل کردم داغونه

سلام ممنونم نه تغییر زیادی نکرده، به نظر ورم پوست بیشتر خوابیده ولی فورم کلی همونه 

حالا اون به کنار با برآمدگی غضروفی کنارش خیلی مشکل دارم اوایل ورم بود مشخص نبود الآن یه گردی بیرون زده از کناره بینی مشخصه که حالت سفتی داره خیلی رو مخمه امروز اگه مشکلی پیش نیاد میرم دکتر ببینم چی میگه🙃 

برای منم مثل شماست

منم که متاسفانه دکترم زیر بار ترمیم نرفت میگه بینی قابل قبوله و با میکاپ مشکلشو رفع کن و اینکه هیچ کاریش نمیشه کرد😐

اینم من با این دکتر انتخاب کردنم 

حالا باید بیفتم تو یه خرج بزرگ تر بلکه بعد مدتها یه جا بتونم درستش کنم

منم که متاسفانه دکترم زیر بار ترمیم نرفت میگه بینی قابل قبوله و با میکاپ مشکلشو رفع کن و اینکه هیچ ک ...

حالا من مثلا جای خوب عمل کردم الان نمی تونم خوب نفس بکشم 

«اللهم عجل لولیک الفرج»
عزیزم بینی شما بهتر شد؟منم مشکل نوک بینی دارم ماه چهارمم

چهار ماه که خیلی جای تغییر داره عزیزم 

حداقل یک سال باید بگذره...

خودم از جهت کلی ورم بینیم خیلی خوابید تا ۱ سال ولی نوکش کلا گرده و غضروف نوک بینی خوب فیکس نشده و باعث شد با خوابیدن ورم یه برآمدگی غضروفی نزدیک پره خودشو بیشتر از قبل نشون بده نیاز به ترمیم داره متاسفانه