2777
2789
عنوان

نوک بینی بعد از عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 16852 بازدید | 135 پست
نه عزیزم دائم بینیم کیپه وفرو رفتگی داره دکترم هم زیر بار ترمیم نمیره

ایشالا اوکی میشه عزیزم فقط برای ترمیم به این راحتی زیربار نمیرن باید خیلی پیگیر باشی از هرکی پرسیدم همینو میگه، نگو ترمیم لازمه یا نه بگو من در هر صورت میخوام عمل ثانویه رو انجام بدم، ولی ترجیحم اینه که جای دیگه نرم تا با یه روش واحد ترمیم بشه ته تهش بگو هزینه هم میدم ولی قطعا خییلی کمتر از جای دیگه باید بگیره یه طور راضی میشه بالاخره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ایشالا اوکی میشه عزیزم فقط برای ترمیم به این راحتی زیربار نمیرن باید خیلی پیگیر باشی از هرکی پرسیدم ...

گفتم گفت پنجاه میلیون وگفت خوب نمیشه ..

«اللهم عجل لولیک الفرج»
گفتم گفت پنجاه میلیون وگفت خوب نمیشه ..

۵۰ با هزینه بیمارستان و بیهوشی؟ 

یا دستمزد به تنهایی؟ 

بعد اونوقت عمل کاملش چقدر میگیره از بقیه؟ 

خوب نمیشه رو چرت میگه که راهتو بزنه 

۵۰ با هزینه بیمارستان و بیهوشی؟ یا دستمزد به تنهایی؟ بعد اونوقت عمل کاملش چقدر میگیره از بقیه؟ خوب ن ...

گفت حداقل ،الان مدام مثل کسی ام که انگار ابریزش بینی داره مدام بینیم و بالا می کشم ،ترجیح دادم برای ترمیم پیش دکتر بهتر برم

«اللهم عجل لولیک الفرج»
اره بابا چند باری رفتم پیشش میگه مادرزادیه وکاریش نمیشه کرد

عجب😐😐

عیب کارشونم میذارن رو آدم 

اکثرشون عیب میبینن بخوان دوباره کیس خودشونو عمل کنن چه پول بگیرن چه نگیرن برا همین در درجه اول تمام تلاششون میکنن منصرفت کنن چون اگه جای دیگه هم بری کار خودشون زیرسوال میره اگه هم قبول کنن که فک میکنن ضعف نشون دادن 

اینو دیگه ولش کن اگه گردن نمیگیره 

برو یه جای بهتر حتما نتیجه خیلی بهتره 

سلام عزیزم نه به اون صورت متاسفانه ماه دیگه نوبت ترمیم با بی حسی دارم چون بیرون زدگی غضروفی داره کنا ...

من دوماه و نیمه عمل کردم نوک بینیم خیلی بزرگه متنفرم از خودم 😔نمیدونم‌چیکار کنم 

من دوماه و نیمه عمل کردم نوک بینیم خیلی بزرگه متنفرم از خودم 😔نمیدونم‌چیکار کنم

عزیزم دو ماه و نیم تایم خیلی کمیه برای قضاوت

حداقل ۱ سال زمان نیاز هست تا فرم بینی مشخص بشه 

حالا من خودم ۱ سال و خرده گذشته راضی نیستم به دلایلی ولی بازم ورمم کمتر شده در کل 

روندش تدریجی هست الآن فقط صبر داشته باش❤🌺