2777
2789

تاپیک قبلم 

دوستم دانشجو پزشکی شده همون سال اول 

من سال سومه کنکور میدم 

میخواستم مشاور بگیرم توی اکادمی که میخواستم برم خودش مشاور بود 

بهش گفتم مشاورم میشه گفت نه 

ناراحت شدم کاش حداقل می‌گفت کمکم میکنه و اینجوری ضایعم نمی‌کرد 

کاش زنگ نمیزدم خاک بر سرم

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

دو روزه منو معطل کرد برای یه زنگ دو دقیقه ای ....

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

وای☹️💔

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو روزه منو معطل کرد برای یه زنگ دو دقیقه ای ....

اه دیگه سراغشو نگیر.چقدر خودشو میگیره

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

مطمئنی دوستته؟

چرا قبول نکرد؟

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

که چی مثلا؟ گفت نه چرا😶

گفتم خودت مشاورم میشی 

چون کنکور تغییر کرده میترسم اشتباه برنامه بچینم گفت نمیدونم برو با یکی دیگه بگیر 

حالا تو تلاش کن قبول شی، روسیاهی برا زغال بمونه.منم برا یه کاری به یکی رو انداختم جوابم کرد،ضایع شدم.بعد اون کار،به خواست خدا درست شد،اونم شنید و روسیاه شد

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
مطمئنی دوستته؟چرا قبول نکرد؟

اره ۶ سال همکلاسی بودیم تو مدرسه نمیدونم گفت از یکی دیگه مشاور بگیر

گفتم خودت مشاورم میشی چون کنکور تغییر کرده میترسم اشتباه برنامه بچینم گفت نمیدونم برو با یکی دیگه بگ ...

شاید میترسه اشتباهی مشاوره بده بهت بعد قبول نشی بیفته گردن اون

از خودش مطمعن نیس

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂
مطمئنی دوستته؟چرا قبول نکرد؟

البتا مشاور شدن هم کار سختیه ها

درسته پزشکی قبول شده ولی شاید تجربه ی لازم رو نداره

برو با یه ادن با تجربه تر‌بگیر شاید اونم قصد بدی نداشته که رد کرده

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

بهش بگو مبلغش مشکلی نداره عزیزم پرداخت میکنمتو هم دستت خالیه حتما لازم داری با من راحت باشاینجوری خج ...

نه خسته تر از این جنجال هام فقط ناراحت ضدم

البتا مشاور شدن هم کار سختیه هادرسته پزشکی قبول شده ولی شاید تجربه ی لازم رو ندارهبرو با یه ادن با ت ...

شاید