2777
2789
عنوان

هم خوابگاهی رو مخ

203 بازدید | 12 پست

سلام دوستان ، من امسال ورودی دانشگاه بودم در یک شهر دیگه و رفتم خوابگاه ، از همون اول گفتم من راحت نیستم کسی از لوازم من به خصوص لباس و لوازم پوستیم استفاده بکنه چون وسواس دارم و گرون میخرمشون مثلا کم کمش ۱ تومن، از اونروز همش اذیتم میکنن تا اینکه امروز صبح من ابرسانمو زدم و یادم رفت بزارم تو کمد درشو ببندم و موند رو تختم چند ساعت بعد از دانشگاه اومدم دیدم نیست هرچی گفتم کسی ندیده اینو ؟ گفتن نه تا اینکه چند دقیقه پیش روی کمد یکی از هم خوابگاهی هام دیدمش و مشخص بود مال منه چون هم حجمش اونقدر بود هم قبلا خط چشم خورده بود بهش و پاکش نکرده بودم آب رسانمم هم گرونه ۳ تومنه هرچی بهش میگم بهم بده داد و هوار راه انداخته که مال منه تو بهم میگی دزد در حالی که این اصلا از این آب رسان استفاده نمیکنه و از قیافه و علامتش مشخصه مال منه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوابگاه همینه 

منم همین مشکلات رو داشتم

شما نباید بگی گرونه

منم نمیگفتم مخصوصا لباس هام

اگر میخریدم چیزی ۱۰۰ بود میگفتم ۱۰

حتی غذا و .. از بیرون با پیک سر کوچه ادرس میزدم

میرفتم تو کوچه میخوردم

چون تا میبنن وضعت خوبه اذیت میکنن چشم دیدن ندارن

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨

یا ابلفض 

تا گردن نگیره 

کاری نمیشه کرد 

نمیتونی بری واسه یه آب رسان دعوا کنی که 

ولی حواست باشه 

از این بع بعد همه چی رو جمع و جور کنی 

خودتو ندزده😐💔 

جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.    

اگه مطمئنی مال خودته مث خودش رفتار کن برش دار .

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

حواست باشه کجا میزارتش یواش برو از تو وسایلاش بردار قایم کن

یجوری که پیدا نتونه کنه

بعدم نه باهاش دهن به دهن شو نه گردن بگیر

وسایل گروناتم دیگه خابگاه نبر

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂
حواست باشه کجا میزارتش یواش برو از تو وسایلاش بردار قایم کنیجوری که پیدا نتونه کنهبعدم نه باهاش دهن ...

اخه خب باید هر روز ازشون استفاده کنم الان حتی انگشترای طلامم نیاوردم اینا واقعا لازمه

خابگاه همه مدل ادمی از همه جای ایران هست و باتربیت و فرهنگای متفاوت ب قول دوستان نگو که وسایلمو گرون میخرم خیلی آتو نده دستشون بفهمن حساسی اذیتت میکنن مراقب وسایلتم بیشتر باش میتونی بری با مسئول خابگاهتون صحبت کنی با بچه های بااخلاق خابگاه هم اتاقت کنن

اخه خب باید هر روز ازشون استفاده کنم الان حتی انگشترای طلامم نیاوردم اینا واقعا لازمه

میدونم عزیزم محصولات پوستیتن لازمن

نظرت چیه ظرفشونو عوض کنی

هرچی تو این شکل و شمایل شیک و گرون نباشه بهتره

بریز تو یه ظرف کوچیک ردشو گم کن

ممنون چه پیشنهاد خوبییییی مرسی ازت

اره الان به لطف فضای مجازی همه این محصولارو میشناسن از قیمتاشم خبر دارن 

همون شکلشو عوض کن نفهمن که چی استفاده میکنی