سلام دوستان ، من امسال ورودی دانشگاه بودم در یک شهر دیگه و رفتم خوابگاه ، از همون اول گفتم من راحت نیستم کسی از لوازم من به خصوص لباس و لوازم پوستیم استفاده بکنه چون وسواس دارم و گرون میخرمشون مثلا کم کمش ۱ تومن، از اونروز همش اذیتم میکنن تا اینکه امروز صبح من ابرسانمو زدم و یادم رفت بزارم تو کمد درشو ببندم و موند رو تختم چند ساعت بعد از دانشگاه اومدم دیدم نیست هرچی گفتم کسی ندیده اینو ؟ گفتن نه تا اینکه چند دقیقه پیش روی کمد یکی از هم خوابگاهی هام دیدمش و مشخص بود مال منه چون هم حجمش اونقدر بود هم قبلا خط چشم خورده بود بهش و پاکش نکرده بودم آب رسانمم هم گرونه ۳ تومنه هرچی بهش میگم بهم بده داد و هوار راه انداخته که مال منه تو بهم میگی دزد در حالی که این اصلا از این آب رسان استفاده نمیکنه و از قیافه و علامتش مشخصه مال منه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.❤️🧡
خابگاه همه مدل ادمی از همه جای ایران هست و باتربیت و فرهنگای متفاوت ب قول دوستان نگو که وسایلمو گرون میخرم خیلی آتو نده دستشون بفهمن حساسی اذیتت میکنن مراقب وسایلتم بیشتر باش میتونی بری با مسئول خابگاهتون صحبت کنی با بچه های بااخلاق خابگاه هم اتاقت کنن