2777
2789
عنوان

حق چیکار کنم

60 بازدید | 7 پست

چطور از حقم دفاع کنم یعنی اینکه چطور پر رو باشم 

من امسال اومدم مدرسه جدید دوستم پیدا تک و توک ولی صمیمی نه هنوز با بقیه بچه ها هم اوکیم ولی مثلا بچه ها دور هم جمعن دارن صحبت می‌کنن میترسم منم برم بهم بگم میشه نیای میخوایم حرف خصوصی بزنیم و اینا مثلا اگه بهم گفتن من چه جوابی باید بدم که دفعه دیگه جرعت نکنن بهم بگن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی منم مثل تو هم خداروشکر ۱ سال دیگه تموممکلاس چندمی

عزیزم شما چیکار میکنی؟ مثلا یه موقع هایی واقعا فکر میکنم من یه مشکلی دارم آخه الان یه دوست پیدا کردم اسمش مع.صو( نمیتونم کامل بگم یهو شناسایی میشه) هست بعد امروز من میخواستم برم دستشویی یه ده دقیقه مونده بود به زنگ خونه بهش گفتم من میخوام برم دسشویی کیفمو برام بیار پایین دیگه نیام بالا این همه راه گفت باشه و اینا بعد من از دسشویی اومدم بیرون چند دقیقه ای وایستادم دیدم نیورد دیگه رفتم بالا دیدم کیفم بالا هست خودم رفتم برداشتم رفتم خونه . نمیگم چرا نیورد چون وظیفش نیست ولی اینکه به من گفته باشه منو کلی اون پایین معطل گذاشته بیشعوریه واقعا .

الان واقعا خیلی تنهام مثلا معلم میگه گروه بشید بچه ها زود گروهاشون رو انتخاب میکنن من منتظر میمونم یه گروهی اضاف بیاد برم داخل اون گروه .از درس و مشقم عقب افتادم همش دارم گریه میکنم که تنهام و حالم خوب نیس

عزیزم شما چیکار میکنی؟ مثلا یه موقع هایی واقعا فکر میکنم من یه مشکلی دارم آخه الان یه دوست پیدا کردم ...

عزیز قشنگم درکت میکنم 

سعی کن همه تمرکز و وقتت و بزار رو درست 

تموم میشه مطمئن باش 

خب بگن حرف خصوصی رو که نباید گوش کرد

عزیزم آخه حرف خصوصی نیست مثلا دوشنبه معلم نداشتیم کل کلاس رفتیم پایین دور هم داشتیم صحبت میکردیم بعد من یه لحظه رفتم دستشویی وقتی برگشتم یکی از بچه ها داشت تعریف می‌کرد برای همه  وسط تعریفش بود بهش گفتم در مورد چی صحبت میکردی از اول بگو منم بفهمم .

بهم میگه یه چیزیه نمیشه به تو بگم 😐 حالا داشت برای کل کلاس حتی پاچه خوار کلاس هم میگفت فقط اون وسط من مشکل داشتم که نمیتونست بهم بگه 😶اگه شعور داشت مثلا میگفت دیگه حوصلم نمیشه بگم یا طولانیه نه اینجوری بگه