2777
2789
عنوان

لطفا بگید

134 بازدید | 30 پست

فشارم رو 15 بود بدنم سرد بود 

بعد یهو سمت چپ سرم تیر کشید 

بعد الان نیم ساعت گذشته رسید رو 12 اما زبونم رو حس میکنم سنگینه و دست چپم انگار نسبت ب دست راستم بی حسه 

اینا چیه کسی می‌دونه 

من مامان نامی هستم . پسر هنرمندم که با انگشتهای کوچکش پیانو مینوازد و دنیای من را زیبا تر میکند. عاشق موسیقی، لبخندهای بیدلیل و رویاهای بزرگ نامی

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

وای فکر میکنم دست چپ و اینا مربوط به سکته اس

حتما برو دکتر حتماااا یا زنگ بزن اورژانس نکنه زمان طلایی و از دست بدی

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم.  ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

برو اورژانس خوب چه بی خیالی گلم

بیرون از شهرم

من مامان نامی هستم . پسر هنرمندم که با انگشتهای کوچکش پیانو مینوازد و دنیای من را زیبا تر میکند. عاشق موسیقی، لبخندهای بیدلیل و رویاهای بزرگ نامی

بهتره بری دکتر یه چک بکنه تو اورژانس بیمارستان هزینه کمی هم میگیرن خیالت راحت میشه

مسافرتم بیرون از شهر 

وای فکر میکنم دست چپ و اینا مربوط به سکته اسحتما برو دکتر حتماااا یا زنگ بزن اورژانس نکنه زمان طلایی ...

بیرون از شهرم مسافرت 

ماشینم نیست کمپه

برید سریعتر بيمارستان

بیرون از شهرم

بیرون از شهرم مسافرت ماشینم نیست کمپه

خب باشیییی پایگاه هلال احمر تو جاده ها هم هست حتما زنگ بزن ۱۱۵ 

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم.  ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

اگر لنسنت داری داری با لنسنت و اگر نداری با یه سوزن ضد عفونی شده نوک ده تا انگشت دستت را سوراخ کن و ...

بیرون از شهرم مسافرت

ماشینم ندارم با کمپ اومدم نمیتونم خودمو برسونم بیمارستان چیزی هم دم دستم نیست تیز باشه