2777
2789
عنوان

ازدواج

148 بازدید | 22 پست

من بزرگتر از آبجیم یکی از فامیلامون منو واسه پسرش نخواست آبجیمو میخواست حتی آبجی پسره هم از راه دور زنگ میزدن که آبجیمو بدیم به داداشش 

ولی تا وقتی دختره بزرگ هست دختر کوچیک نمیدیم

انقده دلم شکست 

حالا رفتن یه دختر گرفتن که هیچی از زندگی نمیدونه 

ولخرجه

شلخته س

ظرفاشو نمیشوره 

حتی از چشمای اون خواهرشم پشیمونی رو میبینم 

حق دارم ذوق کنم؟؟

یا یکی دیگه از فامیلامونم منو نخواست و آبجیمو خواست انقده دلم شکست

الان یه عروس گیرشون اومده که حتی بچه شو نمیده به مادرشوهرش 

حق دارم ذوق کنم؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید یکم قد بلند ترهولشون کن دیوانه آن اصلا الان همین که پشیمونی. و میبینم کیف میکنم

حس میکنم تفاوت توی اخلاقتونم هست😐

ما ی دو قلو تو مدرسه داشتیم کپ‌ هم بودن یکیش خیلی خواستگار داشت یکیش نداشت

بخاطر اینکه یکیش خوش سر و زبون بود اون یکی کم حوصله و زود جوش😐🤷🏻‍♀️

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

عزیزم خب بالاخره یکی هم میاد تورو میخواد خواهرتو نمیخواد اون وقت خواهر باید بگه چرا منو نخواست ؟

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
چرا ؟؟وقتی اونا منو آدم حساب نکردن پس حق دارم ذوق کنم

دیگه ب هر حال هر دلی نگاری میپسندد

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣