2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 22 پست
حس میکنم تفاوت توی اخلاقتونم هست😐ما ی دو قلو تو مدرسه داشتیم کپ‌ هم بودن یکیش خیلی خواستگار داشت یک ...

نه عزیزم ما کلا دخترای خوبی هستیم😂😂

کلا خانواده خوبی هستیم ولی خب نخواستن دیگه الانم پشیمونی و تو چشماشون میبینم کیف میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خب بالاخره یکی هم میاد تورو میخواد خواهرتو نمیخواد اون وقت خواهر باید بگه چرا منو نخواست ؟

خب اون کوچیکتره اگه خواهر نداری و یا کوچیکع هستی درک نمیکنی عزیزم

خب اون کوچیکتره اگه خواهر نداری و یا کوچیکع هستی درک نمیکنی عزیزم

چرا اتفاقا یه خواهر کوچیکتر دارم عزیزم

میدونم حس نخواسته شدن خیلی بده ولی خب کامنت قبلیمو بخون باز

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼