2777
2789
عنوان

چگونه دعا کنم تا مستجاب شه

80 بازدید | 13 پست

بچه ها خدا گفته بخوانید مرا تا مستجاب کنم دعاتون من اگر به زبون بیارم آرزوم را خب همه میفهمم ومن دوست ندارم اصلا کسی چیزی بفهمه 

تو دلم بگم خدا متوجه میشه یا حتما باید به زبون بیارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عین ی دوست ازش بخاه نیاز نیس هزار جور آیه و دعا بخونی حتما 

برا تنها کسی ک التماس می‌کنی خدا باشه و در برابرش بگو من خیلی کوچیکم تو که خیلی بزرگی هوامو داشته باش

امتحان کردم و جواب گرفتم:)

خب؟
آقا حضرت ابوالفضل رو واسطه قرا. بده

چن روزه متوسل شدم به حضرت عباس و مادرشون 

خیلی خواستم ناامیدم نکنن

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

بدون حرف زدن یاخوردن چیزی۵۱۱۰ذکر یاخالق رو روبه قبله بخون بعدش بروسجده دعاکن دعات مستجاب میشهمیبینی ...

۵هزار؟؟

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

پنج هزارو صدو ده تا

حتما انجام میدم

انشالله خدای امام حسین حاجتم رو بده