2777
2789
عنوان

پنیک شدم لطفا برام حمد بخونید

76 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

من دوره ای دچار پنیک میشم

اونایی که تجربه دارن میدونن که پنیک آدمو تا دم مرگ میبره ولی نمیکشه

الان یه هفته هست که دچار حمله شدم

بخاطر خدا برام حمد شفا بخونید

خدا ازتون راضی باشه😞

یارب از هرچه خطا رفت هزار استغفار

عزیز دلم واست خوندم امیدوارم خدا به قلبت ارامش بده ❤

قشنگم سعی کن اگه واست مقدوره هر روز ۱۰ دقیقه بدویی یه اگه امکانش نیست ۵۰تا طناب بزنی هر وقت ناراحتی و یا استرس داری اگه حرکت های پرشی انجام بدی باعث میشه بدنت از یک نواختی در بیاد من زمانایی که تو روز استرس دارم حتما تو اون روز یه ورزش ایروبیک انجام میدم که بدنم یکم بالا و پایین شه و اون استرس تو بدنم باقی نمونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دلم واست خوندم امیدوارم خدا به قلبت ارامش بده ❤قشنگم سعی کن اگه واست مقدوره هر روز ۱۰ دقیقه بدو ...

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده❤️💚

آره حتما باید ورزش کنم 

اتفاقا امروز یکم دویدم 

ولی خب باید تداوم داشته باشه

میگن خدا خرو شناخت شاخ نداد قضیه توئه 🤣🤣خودت پر از مشکل و بیماری روانی و مهر طلبی هستی اونوقت به من دوازدهمی میگی نخود مغز 🤣🤣تو اصلا با چیزی به عنوان مغز آشنایی داری اصلا 🤣🤣🤣😝.... برو برو اینستاتو چیز نویسی کن.  و مثل دهه بوق با خودکشی مخاطب جمع کن 🤣🤣🤣🤣

میگن خدا خرو شناخت شاخ نداد قضیه توئه 🤣🤣خودت پر از مشکل و بیماری روانی و مهر طلبی هستی اونوقت به م ...

گداصفت بدبخت اونجا رو قفل کردم اومدی اینجا زر زر کنی😂😂😂 برو پپل کتا و کلاس کنکورتو جم کن وگرنه صد سال دیگه واسه کنکور باید وایسی اونم باید گدایی کنی وگرنه که هیچی🤣🤣🤣

گداصفت بدبخت اونجا رو قفل کردم اومدی اینجا زر زر کنی😂😂😂 برو پپل کتا و کلاس کنکورتو جم کن وگرنه صد ...

وووش ننه بچمون تو یه هفته بیشتر از سه تومپ خرجشه🤣🤣🤣🤣بیمار روانی حتی جرات نداری حرف بزنی مقابلش جواب بگیری 

گداصفت بدبخت اونجا رو قفل کردم اومدی اینجا زر زر کنی😂😂😂 برو پپل کتا و کلاس کنکورتو جم کن وگرنه صد ...

نهایتش پیج خودکشی میزنم درآمدم زیا ‌‌‌‌‌‌میشه عین تو دیگه بدتر از تو که شرایطی نیست🤣🤣🤣🤣

به اندازه کافی روان مریضتو نشون دادی مثل تو بیکار نیستم دیگه جوابتو نمی‌دم یکم با خودت حرف بزن اروم‌ ...

بخدا که مریض واقعی تویی افتادی تو تاپیکای من داری خودتو پاره پوره میکنی🤣 خواستی شماره حساب بده برات گلریزون کنم پول کتابات جور شه بدبخت گشنه😂😂😂 البته خرج الکیه حروم میشه تو مغز پوکت به کنکور نمیخوره حیف نون بدبخت🤣🤣🤣