2777
2789
عنوان

خواستگارم دلمو برده اما 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 73 پست
برا من ۵۰۰بود تازه عروسمون هم ۵۰۰ هرچی دختر زدیم پسرم میزنیم

با سکه چند تومن؟

سمت ما تاریخ تولد سکه میدن.البته وقتی سکه ۱۶۰هزارتومن بود

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طرف مگه دیوانه باشه نصف خونه های میلیاردی رو ب نام کسی ک تازه از راه رسیده، و برادریشو ثابت نکرده بز ...

طرز فکر من اینطور نیست 

وقتی استارتر روی مهریه حساسه من باید طبق عقیده خودش بهش پیشنهاد بدم، الان من‌بگم مهریه تو کن ۱۰ تا سکه ایشون قبول میکنه؟؟؟؟؟؟؟ شما بفرما بگو بهش اکه قبول کرد 

من سال ۹۵ عروسی کردم دوره ی مهریه های سنگین و فلان بیسار، خودم و خانوادم اشاره ایم ب مهریه نکردیم حتی من گفتم نمیخوام، ولی شوهرم گفت من دوست دارم ۱۱۴ تا برات بنویسم

نه خانواده من بحث کردن نه خانواده همسرم ،

قول گرفتم ازش ک چند وقت بعد عقد بریم شاخه گل کنیم، اما هموز بعد ۸ سال زندگی قبول نکرده عوضش کنیم

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
طرز فکر من اینطور نیست وقتی استارتر روی مهریه حساسه من باید طبق عقیده خودش بهش پیشنهاد بدم، الان من‌ ...

سال ۹۵ سکه چند بود یکی دو میلیون بیشتر بود قیمتش؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

سال ۹۵ سکه چند بود یکی دو میلیون بیشتر بود قیمتش؟

الان بحثت چیه؟

هر چندی ک بود برای اون موقع زیاد بود 

فقط توضیح دادم بدونی نظر من با این تاپیک یکی نیست 

ولی قرار نیس همه‌ مثل شام فکر کنن یانظر بدن

الان بحثت چیه؟هر چندی ک بود برای اون موقع زیاد بود فقط توضیح دادم بدونی نظر من با این تاپیک یکی نیست ...

عزیز بحثی نیست اون زمان سکه ارزون بود اصلا کالای مصرفی بود اینقدر ارزون بود ن کالای سود و این چیزا

بعدم گذشته اینقدر طلاق زیاد نبود الان از هر ۱۰ تا ازدواج ۷تاش طلاقه.خود رسانه نیگه ۵۰درصد ازدواج ها طلاق شده. کسی طلاق میگرفت مهریه ایی نمیگرفت ب اون صورت.الان اوضاع خیلی خرابه.سکه ساعت میزنه، تحمل دخترا کم شده سریع مهریه اجرا میزارن.کلا منظورم اینه هر زمانه ، ی رفتار خاص خودش رو میخواد

اون زمان سکه همین بود ولی الان با این شرایط اصلا درست نیست و خیانت ب پسر و خانواده اش هست این جور سکه بریدن

عزیز بحثی نیست اون زمان سکه ارزون بود اصلا کالای مصرفی بود اینقدر ارزون بود ن کالای سود و این چیزابع ...

من خودمم با همینا موافقم اما کسی ک نظرش رو مهریه ست رو نمیشه بیام‌بگم نه تو مهریه ننداز 

من همون زمانی ک میگی سکه ارزون بود یدونه هم نمیخواستم ، هیچ گونه شرایط نذاشتم و خواسته ایم نداشتم، 

دقیقا درست میگی ، منم پسر باشم دلشو ندارم مهریه بدم 

دمت گرمپسرا عاقل شدن شکر خدابدبختا اینقدر مهریه دادن و زندگیاشون پاشیده شد

همین امثال شما هست مردا رو پرو کرده و خیانت کار 

با این حرف ها 

مردی که ارزشی برای دختر نمی دونه و فقط میگه ۱۴ تا معلومه چه جور مردیه 

نکنه خودت پسر داری که این طوری میگی 

دمت گرمپسرا عاقل شدن شکر خدابدبختا اینقدر مهریه دادن و زندگیاشون پاشیده شد

همین امثال شما هست مردا رو پرو کرده و خیانت کار 

با این حرف ها 

مردی که ارزشی برای دختر نمی دونه و فقط میگه ۱۴ تا معلومه چه جور مردیه 

نکنه خودت پسر داری که این طوری میگی