2777
2789
عنوان

گربه بال خراب شده میخوره

168 بازدید | 11 پست

گربه خیابونی مرغ خراب شده میخوره؟ "

البته خراب شده هم نه مدت زیادیه که تو یخچال مونده بهتر از غذاهای تو سطل اشغال و بیرونه که گربه ها میخورن 

بدم یا مریض میشن؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه سگای خیابونی بریز میخورن گناه دارن

حتی دیدم رفتن نون کپک زده از تو آشغالی خوردن

این ک دیگه مرغه بهتره😞

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
استاتر جان قبلا تو سایت گفتی رمان ممد پسری درقلبمو خوندی بگو از کجا گیرش بیارم تا جایی که ممد فهمید ...

عشقم میتونی پی دی افشو از گوگل دانلود کنی و من خودم قبلا تو روبیکا خوندم تو روبیکا رمام زیاده سرچ کنی ممد پسری در قلبم حداقل پنج تا کانال میاره برو روبیکا بخون

عشقم میتونی پی دی افشو از گوگل دانلود کنی و من خودم قبلا تو روبیکا خوندم تو روبیکا رمام زیاده سرچ کن ...

ممنون گلم همه جا دنبالشم تو روبیکا یه کانال داره اونم کلا از پارت دویستو خورده ای تا اونجا که میخان برن سفر کربلارو گزاشته بعد یه رمان دیگه شروع کرده تو تلگرامو گوگلم هرچی میزنم نیست که نیست

2790
2778
2791
2779
2792