2777
2789
عنوان

کارای عجیب غریب معجزه کننده

142 بازدید | 3 پست

سلام به همه نی نی سایتی های عزیز 

حقیقتا من از محصولات شیمیایی برای صورت و مو خیلی استفاده نمیکنم بیشتر به چیزای طبیعی معتقدم امروز یکم کارای عجیب کردم زرده تخم مرع با سس مایونز و پیاز بنفش و مخلوط کردم زدم به موهام و یه مشمبا بستم 

واسه صورتم یه سیب زمینی رنده کردم یکم تفاله آبلیمو و گلاب قاطی کردم گزاشتم ۴۰ رو صورتم نتیجه این بود که صورتم فوق العاده سفید شد و الانم از سفیده تخم مرغ و دستمال کاغذی به عنوان لایه بردار استفاده کردم علاوه سفید کنندگی لایه بردار طبیعی و قوی هست که بعدش صورتم یکم خشک میکنه قبلا کادو پک ویتامین سی  گرفتم از آبرسان زدم صورتم باید بگم که صورتم فوق العاده سفید و نرم شد اما موهام هنوز نشستم وقتی شستم نتیجش میگم شمام استفاده کنید  دوستون دارم🍎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .