2777
2789
عنوان

بچه ها مشکل من چیه

112 بازدید | 16 پست

دو سه ساله که هیچی حالمو خوب نمیکنه، کاری نمیتونم بکنم ، نه با دوستام نه با بزرگترام نه با کوچیکترام اصلا نمیتونم با کسی ارتباط بگیرم ، قبلا توی جمع میگفتم میخندیدم الان توی جمع اصلا نمیتونم باشم حتی ، اگرم تو جنع باشم خیلی ناراحت، درحدی ک دوست دارم بخوابم یا کسی نباشه ، قبلا اینجوری نبودم ولی الان هیچی و هیچکس حالمو خوب نمیکنه، البته اینم بگم یه مدت وابسته کسی بودم شدید حد نداشت وابستگیم.... الانم وابستشم و دو بار در هفته میبینمش در حد سلام حتی خوبی هم ب هم نمیگیم 

الان ادامشو میگم

نمیتونم حالمو خوب کنم

با طرف مشکلی قهری ندارم ولی در حد سلامیم ، اون حتی نگامم نمیکنه ولی من هنوز خیلی وابستشم ، دوست دارم باهاش حرف بزنم، بریم بیرون، ولی نمیشه نبایدم اینکارو کنم چون اختلاف سنیمون زیاده و اون کارش زیاده شاید نتونه منم روم نمیشه بگم ولی دارم بتون میگم ک دلم تنگشه خیلیییی ،اخه وابستگی تا کی، 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این وابستگیم ب این فرد زندگیمو داره نابود میکنه ، شبا از دلتنگی فقط زار میزنم همش دعا میکنم کسی ب حدی وابسته کسی نشه که شب و روز از شدت دلتنگی گریه کنه

بچه ها اینجا مینویسم ، دلم خیلی گرفته ، حتی اگه جوابمم ندین ولی بم گوش بدین تو خونه نمیتونم روزا گریه کنم همه هستن فقط شب میتونم الان بغض گلومو بریده

با یه روانشناس مشورت کن نزار حاد بشه علائم اولیه افسردگی هست.

شرایطشو ندارم وگرنه میرفتم انقد تو عذابم ک حاضرم هر کاری کنم ولی واقعا شرایطش رو ندارم

شرایطشو ندارم وگرنه میرفتم انقد تو عذابم ک حاضرم هر کاری کنم ولی واقعا شرایطش رو ندارم

اوکی ورزش کن شده تو خونه ... از میوه و سبزیجات بیشتر استفاده کن چربی ها و نوشابه و فست فود کلا حذف ...

با دوستات بیشتر گرم بگیر زنگ بزن بهشون بیرون برو باهاشون ...

به خودت اجبار کن باید با دوستات بگی و بخندی زوری هم شده .

برنامه کاری روزت رو بنویس و اجرا کن .. خواب زیاد تعطیل ...

کم کم خوب میشی