2777
2789
عنوان

دوست دخترم

396 بازدید | 31 پست

خانوما راهنمایی کنید

دخترم کلاس ششم دبستان هستش تو مدرسه همش دوستش موقع خوراکی خوردن میگه به منم بده دختر منم توی معذوریت مجبوره خوراکی خودش و بده به دوستش

نگید برو به مادرش بگو چون پیش پدرش زندگی میکنه

به مدرسه هم دوبار اطلاع دادم ولی عین خیالشون نبوده

(کاربری دست ۳ نفره) کاش بدونیم با شکستن دل ادما دل خودمون محکم تر نمیشه...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب دخترت نده😐 

حالا یکی بهش بده چی میشه مگه

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

خب به دخترت بگو هروقت بهت گفتن غذا بده و تو نمیخواستی با نه گفتن بهشون نده

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

کامل میده بهش ؟یا ازش بهش میده؟بنظر من که اشکلی نداره اگه هم برات مقدوره و تواناییشو داری یه مقدار بیشتر بذار باهم بخورن فکر کنم پدره نمیتونه رسیدگی کنه بچه گرسنع میمونه ثواب داره البته اگه خودت تمایل داری

خب بده مگه چیه خب شما یکم بیشتر بزار تو کیف دخترت بگو به دوستت هم بده ثواب هم داره این دیگه به مدرسه ...

چ ثوابی ت این اوضاع دست خالی مردم خودشون ب هزارتا در میزنن تا یه چیزی جور کنند ب چ درب دری وسیله واس کیف بچه هاشون میزارن