2777
2789
عنوان

دوست دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 31 پست
قدرت نه گفتنو ب دخترت یاد بده

خب دخترم دیگه دلش نمیاد از اون خوراکی بخوره

میگه اون چشمش مونده

از طرفی هم واقعا شرایط مالیمون طوری نیست که خوراکی براش زیاد بذارم

(کاربری دست ۳ نفره) کاش بدونیم با شکستن دل ادما دل خودمون محکم تر نمیشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دخترم دیگه دلش نمیاد از اون خوراکی بخورهمیگه اون چشمش موندهاز طرفی هم واقعا شرایط مالیمون طوری نی ...

بگو دخترتون بره یجا خلوت خوراکیاشو بخوره

لبخندهرگزملاک‌شاد‌بودن‌نیست.

خب دخترت نده😐 حالا یکی بهش بده چی میشه مگه

واقعا خوراکی های خودش انقدر زیاد نیست که ب ۲ نفر برسه

وقتی هم نمیده دوستش سعی میکنه با حرف و سوزوندن دل این و حس عذاب وجدان دادن بهش که وای هوس کردم و اینا به زور بخوره

چ ثوابی ت این اوضاع دست خالی مردم خودشون ب هزارتا در میزنن تا یه چیزی جور کنند ب چ درب دری وسیله واس ...

بدی خدا دوبرابرشو میده  تجربه دارم که میگم تا زه به بچه ها از سن کم باید دست ودلبازی رو یاد داد و کمک رو 

تا چیزی میدم به کسی فرداش به همسرم پاداشی چیزی میدن از محل کارش 

اخه وقتی هم خوراکی داره اصلا جلوی دختر من نمیخوره

دختر من دَلِه نیست و اصلا نمیتونه و روش نمیشه از خوراکی دوستاش بخوره مگر اینکه مثلا خوراکی دوستشو هوس کنه دوستشم خوراکی اینو هوس کنه باهم خوراکی هاشونو عوض کنن

وقتی دوستش خوراکی میخوره به همه میده به دختر منم تعارف میزنه ولی با وجود اینکه میدونه دختر من روش نمیشه برداره ولی بیشتر از یک بار تعارف نمیکنه ولی دختر من که بیشتر وقتا خوراکیش رو تعارف میکنه و ایشون برمیداره وقتی دخترم خوراکیش کمه یا خوراکی موردعلاقش هست و نمیخواد با کسی شریک بشه همش میگه به منم بده

به دخترت نه گفتن رو یاد بده تو مسئول تربیت فرزند خودتی نه همکلاسیش

دختر من وقتی میبینه دوستش هی میگه به منم بده و اگه ندی دعا میکنم خدا ازت نگذره و اینطور حرفایی که باعث گرفتن عذاب وجدان میشه دیگه نمیتونه از اون خوراکی بخوره همش میگه چشمش مونده پیش اون خوراکی

منم توان مالیم اگر یکم بیشتر بود براش بیشتر خوراکی میذاشتم که هردو سیر بشن ولی تو این اوضاع فعلی که پول با خون دل به دست میاد واقعا نامردیه همچین رفتارهایی

گفتنش قشنگ نیست ولی شده از پس انداز خودم به دخترم پول خوراکی میدم چون اخر ماهه و ناهار نداریم چیزیم تو خونه نیست که ناهار بذارم بعد دخترم از مدرسه گرسنه برمیگرده چون دوستش بیشتر خوراکیش رو خورده 

نام کاربری تون سیاوش هستش... اسم تاپیک تون هم دوست دخترم... فکر کردم آقا هستید 😅😇

اقا نیستم عزیزدلم برای عنوان هم بی دقتی کردم باید بهتر تایپ میکردم

خب بده مگه چیه خب شما یکم بیشتر بزار تو کیف دخترت بگو به دوستت هم بده ثواب هم داره این دیگه به مدرسه ...

من واقعا ادم خسیسی نیستم

ولی توان مالیم نمیرسه

کامل میده بهش ؟یا ازش بهش میده؟بنظر من که اشکلی نداره اگه هم برات مقدوره و تواناییشو داری یه مقدار ب ...

از خوراکیش قسمتی رو میده بهش ولی دوباره میگه بازم بده

خیلی وقتا شده خوراکی براش بیشتر گذاشتم 

ولی اخه حدی داره

دلم برای دخترم میسوزه زبون نداره حرف بزنه دلشم نمیاد نده

ولی اخه واقعا اگه توان مالیشو داشتم همیشه به اندازه ۲ نفر خوراکی میذاشتم 

از خوراکیش قسمتی رو میده بهش ولی دوباره میگه بازم بدهخیلی وقتا شده خوراکی براش بیشتر گذاشتم ولی اخه ...

عزیزم 

خب با دخترت صحبت کن بگو بخشی رو بده و دیگه نده چون باید بتونه از حق خودشم دفاع کنه و معنیه عدالتو بفهمه 

نمیتونی به اندازه ۲نفر بذاری خودتو در معذورات قرار نده عزیزم