2777
2789
عنوان

تا حالا آدم به این عجیبی دید آیا

97 بازدید | 9 پست

یکی از هم کلاسیام از وقتی اومدم تو این مدرسه گیر داده بهم همش مسخرم می‌کنه سوژه می‌کنه بعد اون دفعه بهم گفت حالم از خودت و قیافت بهم میخوره می‌ره پیش دخترا مسخرم می‌کنه بعدش دوباره ظهر تو راه مدرسه میاد باهام حرف میزنی سعی می‌کنه خودشو بهم نزدیک کنه 

باز دوباره امروز معلم گفت من نفر اول کلاسم گفت این کس خل این هیچی حالیش نیست همش با تقلب نمیره میاره باید ببرینش میز اول نزارید تقلب کنه خلاصه من رفتم میز اول نشستم بعدش هم به دوستام گفته با این نگردید امتحان رو دادیم این اومد برام تقلبی گفت اونوقت آخرش گفت خوب دادی گفتم نه زیاد گفت اشکال نداره مهم نیست دوباره امتحان میدی 

کاربری دست دو تا دوست 

نمونه بارز ادم سمی🤢:

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااااای🤣🤣🤣🤣

اونو ولش کن

من موندم تو چرا وقتی میاد جوابشو میدی

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!