2777
2789

اصلا نمیدونم گریه کنم بخندم چیکار کنم

مادرم همییییین چند دقیقه پیش برای من و بابام با تعجب تعریف میکرد ی مرده اومده بود تو گوشی تو از این پیجایی که میان مشکلاتشونو مینویسن راهکار میخوان نوشته بود که من ۳۰ سالمه 

بخاطر اینکه دخترای الان خوب نیستن با ی دختر ۱۵ ساله ازدواج کردم که خودم بتونم درستش کنم تربیتش کنم بعد مثل اینکه فکرش اشتباه دراومده و میگفت از وقتی باهاش ازدواج کردم آشپزی که بلد نیست ، مدام داره کارتون و تام و جری میبینه تو خونه بدو بدو میکنه جوری که همسایه ها اذیت میکشن شام و نهار نداریم میگه بیا نهار پاستیل بخوریم لواشک بخوریم من نهار پاستیل میخورم امنیت جانی ندارم وقتی خوابم یهو بالا سرم پلاستیک باد میکنه میترکونه یهویی میپره تو هال من فکر میکنم دزد اومده ، میپره رو من ، بازی میکنه به نظرتون طلاقش بدم نمیخوام مهریه بدم یاید چیکار کنم

بابام که اینو شنیده بود همینجوری خیره شده بود و میخندید نمیدونست چی بگه

منم تعجب کرده بودم مادرمم خیلی ناراحت شده بود اینو خونده بود ازش پرسیدم مردم تو کامنتا چی گفته بودن گفت انقدر مرده رو فحش دادن ، به نظر من حقشه مرتیکه پدوفیل حرومزاده اون الان بچست حتی نمیدونه چرا از خونه پدر و مادرش اومده خونه تووووو ، خدا لعنتتتتتتت کنهههههه اینجور آدماروووو

انقدر مادرم الان تو فکره میگه چجوری میشه آخه چه فکری پیشه خودش کرد اون مرده

تا الان به گوشیش دست نزده میگه من دیگه موبایل نگاه نمیکنم اون پیجم برام آنفالو کن😂🤦‍♀️😐

دوست دارم بشینم به حال اون دختر گریه کنم حالم گرفته شد:(

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

اونا الکیه معمولا 

خانما میشه امضامو بخونید؟😭

من دانشجوی رشته ی ادبیات انگلیسی دانشگاه تهرانم     چندین سال سابقه ی تدریس زبان دارم          کلاس های آنلاین خصوصیم رو تا آخر هفته تخفیف ویژه گذاشتم 😄   به جای ۲۵۰ تومن فقط با ۸۰ تومن میتونی زبان خصوصی فشرده یاد بگیری😍         اگه دوست داری راجب کلاسا بیشتر بدونی و رضایت ها رو برات بفرستم و (رایگان) تعیین سطح شی بهم بگو😎

باشه ولی ۱۵ همچین کارایی نمیکنه

باید زیر ۱۰ بلشه

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونا الکیه معمولا خانما میشه امضامو بخونید؟😭

جدی میگی؟

فقط امیدوارم الکی باشه

چوننننن واقعاااا حالموننننن بددددهههه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

باشه ولی ۱۵ همچین کارایی نمیکنهباید زیر ۱۰ بلشه

نمیدونم فقط امیدوارم اون دختر زودتر نجات پیدا کنه

دلم کباببببب شدهههه

[QUOTE=360059470]اونا الکیه معمولا خانما میشه امضامو بخونید؟😭[/QUOTE]جدی میگی؟فقط امیدوارم الکی ب ...

اره معمولا برای ویوعه

من دانشجوی رشته ی ادبیات انگلیسی دانشگاه تهرانم     چندین سال سابقه ی تدریس زبان دارم          کلاس های آنلاین خصوصیم رو تا آخر هفته تخفیف ویژه گذاشتم 😄   به جای ۲۵۰ تومن فقط با ۸۰ تومن میتونی زبان خصوصی فشرده یاد بگیری😍         اگه دوست داری راجب کلاسا بیشتر بدونی و رضایت ها رو برات بفرستم و (رایگان) تعیین سطح شی بهم بگو😎

والا ۱۵ ساله اینطوری نمیکنه

منم از همین تعجب کردم ، به نظرم مشکوک میومد که الان ی نفر گفت معمولا برای ویوعه

اما اگر یک درصد واقعی باشه ، امیدوارم اون مرده به آتیش بیوفته

اون آقا رو بی خیال، پدر و مادر دختره چه فکری کردن؟ اصلا فکر کردن یا فقط دخترشون رو از سرشون باز کردن ...

واقعا من همینجوری موندم ، اگر که الکیه الحمدالله خداروشکر اگر واقعی باشه فقططططط بایدددد زااااار زد

من ۱۷سالگی عقدکردم والاازاین کارهاهم نکردم اسی هرچیزی روتومجازی باورنکنیدروحیتونوبه هم میریزه اون کا ...

نمیدونم مادرم اومد تعریف کرد

بهش گفتم مامان تو گوشی هرچیزی ممکنه انقدر من تو نی نی سایت تاپیکای فیک دیدم که ، میگفت نمیدونم والله فقط خدا میدونه تازه فهمیده تو این دنیا چه خبره😐😐😐😐

مثل تاپیک بعضی‌ها تو اینجا که سرکاری اینستا هم داستان چرند زیاد داره ! جدی نگیرید 

الان تو دور  افتاده ترین مناطق ایران هم دختر ۱۵ ساله از من و شما بیشتر ندونه اطلاعاتش کمتر نیست ! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦